Головного нардепа-регіонала з Тернопільщини переграв губернатор Хоптян?

Поділитися

Народний депутат, голова Тернопільської обласної організації Партії регіонів Орест Муц у найближчий час може скласти повноваження лідера обласного осередку «регіоналів».

Як стало відомо «Номер один» з конфіденційних, але надійних джерел, на минулому тижні Орест Павлович мав бесіду з вищим партійним керівництвом партії, на якій останні запропонували тернополянину скласти повноваження очільника партійного осередку.
Як аргумент, Оресту Муцу пред’явили те, що в Тернопільській області найменше серед інших областей України за сім місяців 2011 року прийнято на облік партійців – лише 34 чоловіки, а також те, що в партії багато відповідальних посад займають члени його родини. А ще у доповідній записці першого заступника голови Партії регіонів Володимира Рибака голові партії Миколі Азарові повідомляється, що «в Тернопільській області за 2011 рік у 4 районах не прийнято в партію жодної особи, в 7 районах – по 1 особі. У м. Тернополі, де діють 142 первинні партійні організації, в партію в II-му кварталі п. р. вступило по одній особі в місяць».

У Теребовлі відкрили реконструйовану будівлю пожежної частини

Голова тернопільської облради “без краватки”