У Теребовлі відкрили реконструйовану будівлю пожежної частини

Поділитися

Керівник області, під час урочистостей, нагородив почесними грамотами ТОДА трьох рятувальників та вручив особовому складу ключі від оперативно-рятувального автомобіля.

«Користуючись нагодою я сьогодні хочу подякувати усім рятувальникам за їхню важку та самовіддану працю, — зазначив Валентин Хоптян. – Напередодні професійного свята, зичу вам родинного затишку, безпечної служби та міцного здоров’я, а усім хто долучився до реконструкції, оновлення та розбудови пожежної частини бажаю довгих та щасливих літ життя”.

Відтак, Валентин Хоптян, за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди введення в експлуатацію пожежного депо 12-ої самостійної державної пожежної частини у Теребовлі нагородив почесними грамотами ТОДА  командира відділення, прапорщика – Василя Кикіша, старшого пожежного, сержанта Анатолія Ощенкова, старшого пожежного сержанта Богдана Бухнака.

Крім того, голова ТОДА вручив особовому складу частини, ключі від оперативно-рятувального автомобіля.
Довідка:

Теребовлянська добровільна пожежна команда була утворена в 1910 році та розташована на вулиці Підзамковій. Штат нараховував 50 осіб. У 1922 році пожежна команда була перенесена на вулиці Будьонного,2, яку згодом перейменували на вулицю Северина Наливайка. На озброєнні частини був кінно-бочковий хід.
В 1939 році добровільна пожежна команда стала державною.

У Шумську вже шестикласників професійно “дресирують”

Головного нардепа-регіонала з Тернопільщини переграв губернатор Хоптян?