У Тернополі не потрібно кадастрової довідки

Поділитися

Керуючись розпорядженням міського голови від 21.10.2011 р. за № 535. «Про організаційні засади надання адміністративних послуг (містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки) прийом заяв із повним пакетом необхідних документів та видача містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки здійснюється відділом «Єдиний дозвільний центр» у вівторок та четвер з 9.00 до 13.00 год.

Управління з питань містобудування та архітектури, проаналізувавши процес прийняття заяв, повноту та якість документів, що надаються замовниками, з метою підвищення якості надання послуг повідомляє наступне.

Згідно з наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №109 від 07.07.2011 р. «Про затвердження Порядку надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, їх склад та зміст» визначено перелік необхідних документів які долучаються замовником до заяви.

Враховуючи відсутність у м. Тернополі, на даний час, містобудівного кадастру та затвердженого центральним органом порядку реєстрації об’єктів в містобудівному кадастрі, – кадастрова довідка з містобудівного кадастру не вимагається.

Черговий кадастровий план чи витяг із земельного кадастру можна отримати в центрі Державного земельного кадастру за адресою вул. Живова,32а.

Викопіювання з топографо-геодезичного плану М 1:2000 (викопіювання з топографо-геодезичної підоснови у масштабі 1:2000) повинно бути оновленим, про що вказано в п.3.7 (г) зазначеного вище порядку.

Містобудівний розрахунок повинен містити розрахунок щодо граничнодопустимих параметрів забудови, умови ув’язки архітектурно-планувального та об’ємно-просторового рішення, системи обслуговування, інженерних комунікацій, транспортного обслуговування та благоустрою з існуючою забудовою із дотриманням чинних нормативних документів і бути достатнім для визначення намірів забудови.

Презентація літературного журналу до Дня української писемності та мови відбулася в тернопільській СШ№29

Тернопільсько-Зборівську митрополію очолить владика Василій Семенюк