Розшукуються бажаючі відвідати Європейський Союз

Поділитися

Громадська організація «ЦЕНТРАЛЬНОУКРАЇНСЬКИЙ ЦЕНТР ГРОМАДСЬКИХ ІНІЦІАТИВ» запрошує бажаючих з різних регіонів України взяти участь у міжнародному культурно-освітньому візиті, програмою якого передбачено відвідування європейських міст – Краків, Ополе, Дрезден, Париж, Прага, Освенцим. 

Візити організовуються щомісяця.

Дедлайн для подачі заявок триває постійно.

Громадська організація «ЦЕНТРАЛЬНОУКРАЇНСЬКИЙ ЦЕНТР ГРОМАДСЬКИХ ІНІЦІАТИВ» запрошує бажаючих взяти участь у міжнародному культурно-освітньому візиті, програмою якого передбачено відвідування європейських міст – Краків, Ополе, Дрезден, Париж, Прага, Освенцим. Дедлайн – 31 січня 2012р.

Мета візиту – ознайомлення з мовою та культурою країн Європи, історією вини­кнення Європейського Союзу, здобутками європейської демократії, ознайомлення з можливістю навчання у вищих навчальних закладах країн Європи, розширення світогляду громадян України, формуван­ня активної громадської позиції направленої на встановлення в Україні європейських стандартів життя.

Маршрут візиту: Львів –- Краків – Ополе – Дрезден – Париж- Прага – Ополе –- Освенцим – Львів.

Усі групи поїздом прибувають до Львова звідки розпочинається маршрут.

Проїзд по всьому маршруту – комфортабельним автобусом класу „люкс”.
Учасниками програми можуть бути діти віком від 10 років, молодь, супрово­джуючі їх особи та батьки, працівники освіти, члени громадських організацій, громадських рад, шкільних Європейських Клубів.
Фінансування програми забезпечується частково організаторами, частково учас­никами поїздки. Учасники поїздки сплачують частину витрат на поїздку – 155 євро та 580 грн.
Учасники старші 18 років (крім студентів стаціонару до 21 року та пенсіонерів) за рішеням консула можуть сплачувати додатково консульський збір 35 євро та 30 грн.
Усі учасники забезпечуються – оформленням віз, наданням консультацій пов’язаних з участю у проекті, проїзд автобусом в обидві сторони, медична страховка на період перебування за кордоном розміром 30000 євро, проживання, харчування (сні­данки в дні проживання в хостелі). Усі учасники додатково оплачують проїзд поїздом до Львова та від Львова, у де­яких містах витрати на громадський транспорт (1-2 євро), самостійне харчування.

За додатковою інформацією та для реєстрації учасників прошу звертатися за контактами:
tел. (066) 261 18 16 e-mail: otsytsenko@gmail.com

Освітян Тернопілля навчать, як уберегти школи від закриття

Тернопільські правоохоронці виховують дітей побиттям?