Наливайченко: Праймеріз та єдиний список – формула успіху для опозиції

Поділитися

 

Голова політради «Нашої України» Валентин Наливайченко під час круглого столу, організованого газетою «День», наголосив на важливості чесного і прозорого об’єднання опозиції за обов’язкової участі громадських організацій і громадських лідерів.

Говорячи про важливість висунення єдиних кандидатів на мажоритарних округах, Наливайченко зауважив, що для цього потрібно провести попереднє голосування – праймеріз – для визначення єдиних кандидатів від опозиційного руху.

«Ті хто має підтримку громади і людей, ті мають залишитися, інші мають знятися з виборів», – сказав політик. Він підкреслив, що проведення праймеріз вимагають люди на зустрічах, круглих столах в різних областях. «Не потрібно розповідати про якість складнощі, що краще закритися в своїх кабінетах у Києві і на основі якихось соціологічних досліджень, нікому невідомих, виставити тих самих політиків, що вже дискредитували себе в парламенті в якості тушок, – сказав Наливайченко. – Це неправильно і ми категорично проти цього. Політики мають дослухатися до місцевих громад».

Паралельно, за його словами, опозиція має сформувати єдиний виборчий список від опозиційних сил. «Це має бути партійно-громадський список», – зауважив Наливайченко. «І такий список цілком можливий і потрібний. Опозиційні лідери повинні продемонструвати сміливість взяти на себе відповідальність і нарешті сформувати єдиний список», – підкреслив політик.

Туристи та екологи з Тернопілля приєдналися до всеукраїнської акції „Збережемо Карпати від забудови гідроелектростанціями”

Депутат облради Степан Барна вступив у партію «Фронт Змін»