Як у “Подолянах” міліціонери “розважались”

Поділитися

Координаційна група антитерористичного центру при управлінні Служби Безпеки України в Тернопільській області організувала планові тактико-спеціальні навчання.
Місцем тренувань правоохоронці обрали торгово-розважальний центр «Подоляни». У ньому завжди людно – серед відвідувачів не тільки тернополяни, а й гості міста. Щоб усі вони почувалися в безпеці, на допомогу їм у будь-який час готові прийти правоохоронці.
У тактико-спеціальних навчаннях брали участь керівники та особовий склад регіональних управлінь Служби безпеки, обласної міліції, Державної пенітенціарної служби, Територіального управління Міністерства надзвичайних ситуацій, представники місцевих органів влади.
Головна мета навчань – перевірити стан готовності регіональних органів виконавчої влади та силових структур і підпорядкованих їм підрозділів до конкретних дій у кризових ситуаціях, які можуть несподівано виникнути.
Спецпідрозділи «Альфа», «Сокіл» та «Беркут» продемонстрували хорошу професійну підготовку. Ввідні завдання, які надходили, бійці виконували чітко та оперативно.
Щоб не розгубити практичних навичок, правоохоронні структури шліфували як теоретичні, так і практичні дії, які входять до загальнодержавної антитерористичної програми.
Наприкінці навчань правоохоронці підбили підсумки, а кращих відзначили грамотами.

Урок від міліціонерів-охоронців

Як працює прокуратура Тернопільщини: мовою цифр “реальних бабок”