Кличко і к теж не б’є вікон екс-меру Тернополя

Поділитися

Інтернет-газета «Про все» цікавилась, хто ж б’є вікна бізнесу, причетному до колишнього мера Романа Заставного. З неофіційної інформації нам вдалось дізнатись, що нібито існує конфлікт інтересів між Романом Заставним і Олексієм Кайдою за мажоритарний округ по Тернополю. На наше питання про побиті вікна головний свободівець Тернопільщини сказав, що свободівці до цього не причетні. А щодо спортивних хлопців у партії, то віджартувався, що в УДАРІ є також.

Як інколи буває, у кожному жарті є частина правди. Ми вирішили перевірити інформацію і звернулись до тернопільської партії УДАР.

–          Можу вас запевнити, що наші хлопці з інтелектом, – прокоментувала для «Про все» ударівка і відома на Тернопільщині письменниця Наталка Михно. Тому опускатися до рівня биття вікон УДАР не збирається,- говорила і сміялась від такої новини пані Наталя. Але я припускаю, що це якась технологія аби наробити шуму. Є такі технології, але партія УДАР не буде їх застосовувати. Якщо хтось це робить, то це проблема того чоловіка якому б’ють.

–          У Тернополі говорять, що побиті вікна дуже швидко  мінялись…

–          Ми по сусідству, бачили теж це все і дуже здивувались, що лишень вікна побили за якийсь нетривалий час нові вікна привезли. Трохи це виглядало кумедно. Але такі речі не дуже хочеться коментувати.

 

Заставному б’ють вікна свободівці Олексія Кайди, які розвалюють КОД?

Олексій Кайда зі спортивними хлопцями “Свободи не б’є вікон Роману Заставному

Роман Заставний про Олексія Кайду і “мажоритарні переговори”