Петро Чорний в “Орисі” безкоштовно розвеселяв гостей на весіллі

Поділитися

Кілька днів тому в готельно-туристичний комплекс “Орися”, що на Гусятинщині, з сольним концертом завітав Петро Чорний – душа циганської пісні, серце пісенної культури, талановитий народний артист України. Хоча “Орися” вже традиційно мало не щомісяця дивує схожими творчими вечорами, приємно, що ця зустріч виявилась найтеплішою, і, мабуть, ще надовго залишиться у серцях вдоволеної публіки.

Ще задовго до початку концерту, досить неочікувано для гостей і молодят на весіллі, яке саме святкували в “Орисі”, о 2-гій годині ночі приїхав Петро Чорний. Звичайно ж, просто так зірку з гучним іменем увагою не оминули. Молодята попросили Петра в честь їхнього одруження заспівати у подарунок кілька пісень. Натомість співак, незважаючи на втому з подорожі, не шкодуючи сил та часу, не те, що заспівав, а безоплатно розвеселяв гостей до самісінького ранку. Приємно, що за призмою своєї відомості Петро Чорний відійшов від рамок, ставши звичайною товариською людиною, готовою безкорисливо іти на теплі, душевні вчинки.

Що ж стосується самого концерту, то навіть попри незаплановану весільну феєрію, він почався вчасно і тривав близько двох годин на одному диханні. Народний артист України співав нові й старі свої композиції, популярні хіти, як-то “Далю-Даля”, “Сердце львицы”, “Я тебе дарю” та інші. Виступ доповнювали талановитий скрипаль і гарячі циганки-танцюристки, які надавали концерту особливого шарму. Охочих послухати і потанцювати з Петром Чорним зібралось вдосталь, вільних місць годі було й шукати. Слід наголосити, що більшість пісень співака хоч і звучали російською мовою, та це не створювало якогось дискомфорту. Ба більше, сам Петро Чорний, попри іншомовний репертуар і приналежність до циганського народу, часто спілкувався українською мовою, виголошуючи гасла “Слава Україні”, “Я люблю Україну та її народ”, про що донині з приємністю згадують свідки події. Сам же артист після закінчення концерту взаємністю відповім глядачам, пообіцявши повернутися в „Орисю” з новими піснями.

 


Концерт Петра Чорного на відео фільмували оператори тернопільського телеканалу ТV-4. А вже завтра, 16 червня, телеглядачі на власні очі мають змогу переконатися, яке свято вирувало в “Орисі”. Початок трансляції о 13.30 годині.

Здавалось би, відгулявши два дні поспіль, втомившись і, мабуть, не виспавшись, Петро Чорний вже не захоче співати “на біс”. Та де там! Артист вже вкотре приємно здивував, не ставши “прошеним” в очах публіки – а з радістю ще раз виконав найкращі свої хіти. Мабуть, підтримати сили співаку дозволила ситна й смачна кухня “Орисі”. Не обділили й гостей свята. Вже традиційно під час і в перерві між концертом глядачів частували найсмачнішими стравами та напоями, які люб’язно зготували кухарі готельно-туристичного комплексу “Орися”. Вихований персонал закладу під час перебування Петра Чорного постійно опікувався знаменитим гостем, надавши місце в готелі для міцного й безтурботного сну. До речі, дуже часто в “Орисю” переночувати заїжджають знаменитості з усієї України і не тільки. Буквально вчора тут зупинялася народна артистка, телеведуча Оксана Пекун, яка, залишившись задоволеною атмосферою в закладі, пообіцяла дати тут свій концерт. На таку ж пропозицію погодився і також вчорашній гість, народний артист України Іван Попович. Раніше в “Орисі” вже бували Василь Вірастюк, Віктор Павлік, Олександр Кривошапко, Дмитро Гнатюк, Алла Кудлай, та інші.

Особлива заслуга в проведенні свята належить директору готельно-туристичного комплексу “Орися”, Ярославу Євгеновичу Угляру. Ще два роки тому він проявив чудову ініціативу, започаткувавши традицію запрошувати відомих артистів в Оришківці, і навіть не думає зупинятися на досягнутому. То ж слідкуєте за новинами з „Орисі”, щоб не пропустити нові теплі й незабутні вечори.

http://kopychyntsi.com.ua

Тернопільські розбиті тролейбуси – треті в Україні за якістю! На якому мотлоху перевозять пасажирів аутсайдери???

На Тернопільщині порушено кримінальну справу за фактом незаконної приватизації нерухомого майна