Тернопільські розбиті тролейбуси – треті в Україні за якістю! На якому мотлоху перевозять пасажирів аутсайдери???

Поділитися

На засіданні корпорації «Укрелектротранс», що відбулося нещодавно у Житомирі, відзначили кращі підприємства 2012 року. У трійку кращих потрапило КП «Тернопільелектротранс».

За словами гендиректора корпорації «Укрелектротранс» Станіслава Бейкула, Тернопільському КП присудили третє місце та нагородили грамотою за досягнуті успіхи з перевезення пасажирів в I-му кварталі 2012 року за підсумками огляду-конкурсу на краще підприємство міського електротранспорту України. Це спільне рішення ЦК профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування та корпорації «Укрелектротранс».

«Дана нагорода – визнання якості роботи п’ятиста чоловік, які працюють на підприємстві. Саме їхніми стараннями «Тернопільміськелектротранс» увійшло в трійку кращих в Україні. Роботу підприємства оцінювали за такими критеріями, як своєчасність виплати заробітної плати, випуск тролейбусів, аварійність, травматизм тощо. Тобто, було проведено своєрідний аналіз підприємства за цими критеріями, – розповів директор КП «Тернопільелектротранс» Андрій Мастюх. – У цьому році плануємо поповнити тролейбусний парк п’ятьма тролейбусами з Чехії. Як і обіцяли, у вересні запрацює тролейбусна лінія на вулицях В. Великого – Курбаса – Морозенка – Симоненка».

У тернопільської міліції акція за пів ціни

Петро Чорний в “Орисі” безкоштовно розвеселяв гостей на весіллі