Після «ремонту» комунальників Болєщука на «Дружбі» оселилася …чупакабра

Поділитися

Днями тернопільська інтернет-газета «Про все» оприлюднила відео, яке відзняв наш журналіст біля 16 школи. На 10-секундному відео видно дивну істоту схожу на собаку. Чи це пес, чи щось видозмінене – ми судитись не беремось.
Сьогодні на електронну скриньку «Про все» тернополянин-водій Михайло К. скинув декілька фотографій, які зробив мобільним телефоном, коли їхав вулицею Бульвар Просвіти.

Дивна істота, напевно, харчулась зі смітників, як її «застукав» пан Михайло. Це була одинадцята година ранку. Раніше в пресі писали, що чупакабри виходять на полювання лише вночі.
– На собаку ця істота була схожа лишень наявністю чотирьох лап,- розповів пан Михайло «Про все». Але не пишіть мого прізвища, бо будуть друзі надомною жартувати. Хоча, зізнаюся, коли побачив цю тварину, то мене кинуло в холодний піт. Невідома істота буквально за кілька секунд щезла з мого поля зору. Переслідувати її автомобілем мені якось не хотілось, бо вона викликала відразу у мене.
Мешканці вулиці Бульвар Просвіти нині з сумом жартують, що та звірина певно з’явилась після довготривалого і неякісного ремонту тепломереж на масиві «Дружба». Комунальники всю весну і частину червня постійно щось рили, дощ заливав ті розкопки і врешті-решт залишили після себе руїну, ніби тут відбулась сталінградська битва.
Інтернет-газета «Про все» також оприлюднювала відео з тих ремонтів, звертала увагу і міського голови Тернополя Сергія Надала і начальника управління житлово-комунального господарства Володимира Болєщука, коли затоплені зливою труби тепломережі комунальники просто закопали землею. Раніше хоч воду викачували з траншеї…
Проте, ні мер не мав часу проконтролювати ситуацію, бо нібито засмагав на пляжах Іспанії, ні Володимир Болєщук, який нині пропадає у … «зборівському окрузі», де він має намір стати народним депутатом.
Словом, у Тернополі як завжди: або та тварюка когось покусає і влада «зачухається», або зникне сама собою. Що ж робити простим мешканцям масиву «Дружба»? Точно – це не голосувати за Володимира Болєщука, який не може дати елементарного ладу в комунальній сфері міста.
P.S. Дотепники стверджують, щоб підняти свій рейтинг, Володимир Болєщук мусить зробити щось надзвичайне. От і нібито запустили на тернопільський масив «Дружба», який голосуватиме по зборівському окрузі, ту тварину. Болєщук її має перемогти і стати героєм. Єдине, над чим переживає керівник передвиборчого штабу головного комунальника міста, щоб Володимир Михайлович не отримав поганяло «Болєщук-чупакабра». Тоді пиши-пропало. Ніякі брехливі рейтинги не допоможуть.

Тернополем гуляє… чупакабра? (неймовірне відео)

Як у Тернополі ремонтують тепломережі на “Дружбі” (відео та фото для мера і Болєщука))

Злива у Тернополі затопила тепломережі на масиві “Дружба” (відео)

На бульварі Просвіти в Тернополі не будуть рости пальми взимку?

У Тернополі зникнуть “доріжки з підігрівом” від Надала?

Навіть у сильний мороз у Тернополі будуть вирощувати банани

Зарваниця готується до прощі

У Кременецьких горах росте рідкісний вид берези