Регіонали хочуть розправи над Петровським

Поділитися

Представники Партії регіонів звернулись до правоохоронних органів з вимогою перевірити  законність змісту білбордів кандидата від партії УДАР по Зборівському виборчому окрузі Володимира Петровського.

 Цей закид стосується білбордів, де розміщено гасло за підписом Петровського: «Досить терпіти владу бандитів. 28 жовтня повернемо владу українцям». Регіонали вважають згадані борди ” наклепницькою інформацією образливого характеру”. Про це повідомляє  офіційний центральний  сайт Партії регіонів.

 В штабі опозиційного кандидата цю інформацію прокоментували таким чином: «Дії регіоналів свідчать про те, що Володимир Петровський є єдиним опозиційним кандидатом у народні депутати, який має реальні шанси на перемогу. Крім того, він єдиний, хто веде відкриту боротьбу проти прихованого кандидата від влади, який також балотується по Зборівському округу, Івана Чайківського та проти владного режиму. Відтак, влада застосовує цензуру та тиск для того, щоб не допустити перемоги Петровського. Дії влади підтверджують, гасло «Досить терпіти владу бандитів!» є актуальним та правдивим».

Прокуратура Тернопільської області відреагувала на порушення, виявлені при виконанні кримінальних покарань, не пов’язаних з позбавленням волі

Як Олійнику шиють компромат