Сьогодні на телеканалі TV-4, під час “дебатів”, ударівець Петровський поширить компромат про “наркоділера-Чайківського”?

Поділитися

Сьогодні на тернопільському телеканалі Тв-4 мають відбутися дебати між кандидатами в нардепи Петровським та Чайківським. Перший викликає другого “побуцатись”. Словесно. Як відомо, Чайківський, за соціологією, суттєво випереджає Петровського, який у 165 виборчому окрузі йде другим. Ось і вирішила ударівська команда “приударити” за рейтингом лідера. Але в команді Чайківського теж не дурні. Аграрій не піде на дебати з чиновником, який ніколи не робив нічого путнього, лише “язиком молотив”.  Чайківського не пустять на ефір політтехнологи, які мають цікаві дані отримані з штабу Петровського. За “кілька зелених” і файний могорич команда з інформаційної безпеки Чайківського вивідала, що Петровський поширить інформацію про причетність Івана Чайківського до киргизького наркотрафіку. Напередодні ця інформація була розміщена на одному із всеукраїнських сайтів, щоб промоніторити інформацію. Згодом її суттєво “підправили” люди з команди Валентина Наливайченка. Принаймні, так розповів інкогніто журналіст всеукраїнського видання. Словом, прочитайте “компромат” і не потрібно буде витрачати годину часу на мордування Петровського в прямому ефірі. Як розповідають самі ударівці, Петровський страшенно переживає, якщо Чайківський дійсно возить наркотики.

– Я не хочу воювати з наркомафією,- істерично нібито скандалив Петровський вчора. Вистачить того, що мене у вибори втягнули і зробили посміховиськом на всю область!!!

До речі, від Чайківського на прямий ефір може завітати юрист. Тому команді Петровського варто не забути одягнути памперс на свого кандидата

Отож, сам компромат.

Исследование, якобы хранившихся в МИД Камбоджи, документов показало наличие в них доклада военного ведомства Непала, в котором в общих чертах описаны схемы и фигуранты незаконного оборота наркотических средств из Индии через Непал, Киргизстан, Украину…

На прошедших выходных международной хакерской группировкой Anonymous были опубликованы несколько тысяч электронных документов, хранившихся на серверах Министерства иностранных дел Камбоджи.

По утверждению обозревателя издания «DailyDot» Лоррейн Мёрфи, таким образом хактивисты отомстили за арест и принудительную депортацию в Швецию одного из основателей резонансно известного торрента «ThePirateBay» Готтфрида Свархольма, которая состоялась вчера. Последнего также подозревают во взломе серверов шведской компании Logica в 2010 г., обслуживающей налоговую автоматизированную систему Королевства Швеция.

Исследование, якобы хранившихся в МИД Камбоджи, документов, проведенное изданием «DailyDot», показало наличие в них доклада военного ведомства Непала, в котором в общих чертах описаны схемы и фигуранты незаконного оборота наркотических средств из Индии через Непал, Киргизстан, Украину и Белоруссию в Западную Европу, организованные при участии известного на территории СНГ криминального авторитета Камчибека Кольбаева (он же «Камчи-Бишкекский» и «Коля-киргиз»), которого считают близким к скрывающемуся в Минске экс-президенту Киргизстана Жанибеку Бакиеву.

Также в документе непальских силовиков прямо называются руководитель Харьковского облпотребсоюза Вячеслав Близняк и якобы его приятель, предприниматель из Тернопольской области Иван Чайкивский, как связи «Коли-киргиза», организовавшего доставку грузов метамфетамина под видом упаковок чая из индийской провинции Раджастан в Украину через Белорусь в обход положенной процедуры таможенного осмотра, т.е. без применения электронных сканеров и возможностей кинологов.

В последствии, при перечислении адресатов указанных грузов, непальскими военными упоминаются украинские предприятия «Маунт Агро Трейд» (г.Киев), «Альтек» (г.Харьков) и «Осирис» (г.Днепропетровск), а также ТОВ «Агропродсервис-Био» (г.Тернополь), при этом учредителем последнего, как следует из другого опубликованного хактивистами документа, является именно Иван Чайкивский.

 

Юрій Чижмарь заявляє про грубе порушення виборчого законодавства з боку голови окружної виборчої комісії

Держава дасть 64 мільйони на дорогу до приватних теплиць Фірташа