Міський голова Тернополя Сергій Надал та власник мережі аптек «Борис» Борис Рубленик презентували «Соціальну картку знижок»

Поділитися

У День людей похилого віку та День ветеранів у сесійній залі Тернопільської міської ради презентували проект «Соціальна картка знижок». Мета проекту – доступність ліків для соціально-незахищених верств населення. Для цього виготовлено та буде розповсюджено 6700 карток, які дозволять придбати ліки на 12% доступніше. Щоб уникнути зловживань карткою, розповсюджуватись вони будуть через управління соціальної політики міської ради згідно списку.

Завдяки реалізації спільного проекту з мережею аптек «Борис» міська влада сподівається, що інваліди, пенсіонери та інші категорії соціально-незахищених верств тернополян матимуть змогу купувати необхідні ліки за значно дешевшими цінами.

– Мені дуже приємно, що наша міська влада турбується про людей похилого віку не на словах, а реальною допомогою, – каже кандидат у народні депутати Віталій Максимов. – Принагідно хочу подякувати за такий проект і Борису Рубленику – власнику мережі аптек «Борис», який також є моєю довіреною особою. Адже саме такою командою – порядних, чесних і людяних тернополян – ми разом зможемо зробити дуже багато корисного для нашого міста!

Під час урочистостей, що пройшли у сесійній залі міської ради, ветерани отримали грамоти міськради, грошову винагороду у розмірі 200 грн. та «Соціальну картку знижок».

Віталій Максимов вшанував ветеранів

Прокуратура зобов’язала органи внутрішніх справ усунути порушення у сфері попередження злочинності та шкідливих звичок серед дітей