Тернополяни у фіналі кубка Ternopil Hockey Classic програли в суху 7:0

Поділитися

Політичний невдаха Тернопільщини Василь Чубак вже не лише всі вибори програє. Щоб хоч якось привернути увагу до своєї персони, Василь Чубак навіть був став на ковзани. Не відомо, чи після автокатастрофи на Одещині він катається, бо, на жаль, змушений ходити з допомогою костура. Цієї неділі його хокейна команда “Подоляни” могла порадувати тернополян. Але не вдалося. Наші хокеїсти вийшли у фінал кубка Ternopil Hockey Classic. Але зазнали нищівної поразки…

На тернопільському Ставі у фіналі київська команда “Ледокол” без проблем обіграла тернопільські “Подоляни” з рахунком 7:0.

За дерев’яний кубок переможця боролися 13 команд з Києва, Одеси, Бродів, Вінниці і Тернополя, хоча планувалось організаторами  більше – 16. Завадили, напевно, організаційні внески -250 гривень. Правда, інформацію про це після публікації “Про все” зняли.

До речі, і за якість наданих послуг -100 гривень за добу проживання в готельному комплексі “Глобус”  і орендуванням квартир подобово на сайті   vgosty.com.ua організатори відповідальності не несли.

За 250 гривень у Тернополі продають кригу місцевого озера!

Відео – Юрій Дігай. Фото galsports.com

Фракція ВО «Свобода» готова ініціювати в терміновому порядку скликання сесії Тернопільської обласної ради

Як обдурені шарлатанами з УДАРу об’єднуються у соціальних мережах