Записав на флешку порно фільм для друга— заплатив штраф 2000 грн.

Поділитися

У місті Збараж Тернопільської області громадянин Ф. звернувся до свого знайомого Ц. з проханням записати йому відео порнографічного характеру за винагороду на DVD програвач, оскільки Ф. не мав комп’ютера. На цю пропозицію Ц. погодився. Наступного дня, забираючи запис відео, Ф. заплатив обіцяні 10 грн.

По дорозі додому Ф. зустрів працівників міліції, які в ході розмови запитали, чи не відомі йому факти розповсюдження порнографічної продукції. Не бажаючи мати проблем, Ф. вирішив розповісти про те, як Ц. записав йому відео порнографічного характеру. Міліцією м. Збараж було здобуто достатньо інформації про те, що Ц. розповсюджує інформацію порнографічного змісту, на підставі чого його було затримано. Ц. визнали винним у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 301 КК України (розповсюдження кіно та відео продукції порнографічного характеру), та призначено покарання у виді 2000 грн. штрафу. В судовому засіданні обвинувачений Ц. визнав свою вину в інкримінованому йому злочині та щиро розкаявся.

Залецька Л.В.

Прес-секретар апеляційного суду Тернопільської області

Свобода блокує прийняття бюджету Тернопільської області, бо хоче працевлаштувати своїх людей. Стрілки переводять на Хоптяна

Любителів денсової музики запрошують слухати годину української дискотеки на „Ух-радіо” 101ФМ