На тернопільському ставі впіймали браконьєрів

Поділитися

15 травня 2013 року 0 19 год. 50 хв., працівниками Тернопільрибоохорони згідно отриманої оперативної інформації був здійснений оперативний рибоохоронний рейд в районі “Гребного каналу”, що входить до меж Тернопільського ставу. По прибутті на місце було виявлено трьох осіб, які здійснювали незаконний вилов водних біоресурсів сіткою ставною та сіткою прямокутною (екраном).

Громадяни, які займались незаконним виловом водних біоресурсів (браконьєрством), знаходились в стані алкогольного сп’яніння та відмовляли інспекторам рибоохорони надавати свої особисті дані, які необхідні для встановлення їхньої особи, що в свою чергу викликає складнощі при складанні протоколу за порушення правил рибальства на даних громадян, після чого були доставлені до Тернопільського РВ УМВС, де після встановлення даних осіб, був складений протокол за ч. 4 ст.85 КУпАП (грубе порушення правил рибальства, використання заборонених знарядь лову), що за собою тягне покарання від 340 до 680 гривень.

Під час нерестового періоду 2013 року, який почався 10 квітня та закінчується 20 червня 2013 року, інспекторами рибоохорони виявлено значну кількість порушень, які свідомо спричинюють громадяни нашої області не задумуючись над своїми вчинками, що наносять значну шкоду рибному господарству та Богом нам даній природі. Тому звертаємось до всіх небайдужих громадян нашої області та просимо Вас при виявленні порушень, незаконного вилову водних біоресурсів із природних водойм повідомляти нас за телефоном гарячої лінії 27 – 70 – 34 (цілодобово, без вихідних), повідомив тернопільській інтернет-газеті “ПРО ВСЕ” провідний державний інспектор  Тернопільрибоохорони Калиняк І.Л.

ПриватБанк презентував одну з перших у світі систем QR-банкінгу

“Океан Ельзи” у Тернополі: неймовірне шоу та суперфанати, які здивували Святослава Вакарчука