“Океан Ельзи” у Тернополі: неймовірне шоу та суперфанати, які здивували Святослава Вакарчука

Поділитися

Вчора у Тернополі, на центральному стадіоні, відбувся концерт кращої рок-групи України “Океан Ельзи”. І хоча розпочався він на півтори години пізніше, ніж зазначали організатори на афішах, тернополяни чемно дочекалися на своїх кумирів. Фанатам було цікаво почути нові композиції з восьмого альбому, який побачив світ у квітні цього року. Але перед тим усі бажаючі потрапити на стадіон, мали вистояти двох здоровенних чергах. Навіть міліція просила організаторів відкрити ще один прохід, але відповідь “нехай погуляють люди, концерт й так розпочнеться о 21 годині” здивував навіть бувалих правоохоронців.

– Вони в курсі, що “океани” мають виступати о 20 годині, так же на афішах зазначено,- сміялись з недолугості організаторів правоохоронці.

Крім того, відкрити ще один прохід не дозволили, бо “забракне апаратів, якими сканують квитки при вході”. Саме такий промах поділив тернополян на білих і… Дружина мера Тернополя з донькою, мільйонер Тарас Демкура з сім’єю, голова Тернопільської райдержадміністрації Віктор Щепановський навіть з квитками не могли потрапити відразу на стадіон. Скористалися “статусом” і службовим входом.

На самому стадіоні був аншлаг. У секторах на “газоні” ніде було й яблуку впасти. З перших акордів музикантів Вакарчука, “океан тернополян” ожив і так тривало до завершення шоу.

Концерт вражав усім: Вакарчук дуже лагідно спілкувався з глядачами, водночас під час виконання пісень перетворювався то на ураган, то “живий нерв”. Його танці доводили дівчат до екстазу. Але навіть бувалого Вакарчука здивували в Тернополі: на приспів  пісні “На небі” весь стадіон підняв догори хмаринки, зроблені з паперу.

-Вам роздали їх перед стадіоном,- здивувався Святослав. У перших рядах, після завершення виконання пісні, розповіли про флешмоб.

-Фейсбук та Вконтакті сьогодні – це велика сила,- резюмував зворушений співак, який щиро дякував за таку приємну несподіванку і навіть попросив одну з хмаринок напам’ять.

Варто відзначити, що й звук і світло на концерті були настільки потужними і якісними, що востанне меломани мали можливість таким насолоджуватись ще у далекому 2004 році на “диких танцях” Руслани перед переможним Євробаченням у Туреччині.

Двічі тернополяни викликали “океанів” на біс. Щоб не кликали втретє, Славко Вакарчук сам запропонував ще заспівати і вже тоді остаточно розкланявся.

В той вечір від стадіону до “кооперативного технікуму” ще довго колона фанатів співала старі хіти і мотиви нових пісень, які запали в душу.

Детальніше фото і відеозвіт – за кілька хвилин читайте на “ПРО ВСЕ”

Найкращі фотомиттєвості з вчорашнього емоційного шторму “Океану Ельзи

На тернопільському ставі впіймали браконьєрів

Найкращі фотомиттєвості з вчорашнього емоційного шторму “Океану Ельзи”