Павло Федик відкриває магазин!!!

Поділитися

Депутат облради від Партії Регіонів Павло Федик, який очолив “училище Півторака” – Тернопільське вище професійно-технічному училище № 4 імені Михайла Паращука, виявляється, має файну хватку і добру організаторську жилку. Але про все за порядком.

Основною проблемою більшості молодих фахівців, у тому числі робітничих професій, є відсутність досвіду роботи, практичних навиків у професії. Розв’язати цю складну задачу взялись у Тернопільському вищому професійно-технічному училищі № 4 імені Михайла Паращука.
31 травня 2013 року о 10.00 годині відбудеться відкриття нової майстерні-магазину в Тернопільському вищому професійно-технічному училищі № 4 імені Михайла Паращука.
Ця спеціалізована майстерня призначена для підготовки робітничих професій сфери торгівлі та послуг, а саме контролера-касира, агента з постачання, продавця продовольчих товарів.
Майстерня обладнана сучасним торговельним устаткуванням, яке дозволяє учням набути необхідних вмінь та навиків. Устаткування надане в рамках соціальної ініціативи першого заступника голови Тернопільської обласної ради Сергія Тарашевського, за сприяння якого з‘явився ще один майданчик для навчання майбутніх спеціалістів.

У Гусятинській дитячо-юнацькій спортивній школі панує фінансовий безлад

Валентин Хоптян в гніві: з ним не ділиться перший заступник!