У Гусятинській дитячо-юнацькій спортивній школі панує фінансовий безлад

Поділитися

Інспекторами було виявлено, що школою не виставлено рахунки за оренду приміщень орендарям, якими відповідно не було сплачено орендної плати на суму більше 21 тис. гривень.
Також було виявлено, що за невідпрацьований робочий час, нараховано та виплачено працівникам заробітну плату в сумі майже 5 тис. гривень. В результаті проведення незаконних виплат заробітної плати зайво перераховано в державні цільові фонди кошти в сумі 2 тис. гривень.
Також виявлено що в школі керівником не забезпечено належне зберігання готівкових коштів у касі. Мова йде про те що директором закладу не забезпечено визначення особи, відповідальної за ведення касових операцій та укладання з нею договору про повну матеріальну відповідальність. Тобто, уся готівка, що надходила школі, як плата за послуги у касу не оприбутковувалась, а безпосередньо директором здавалась в банк.
Об’єкту контролю направлено вимогу щодо відновлення обліку касових операцій.
Ревізією також виявлено покриття витрат спеціального фонду за рахунок коштів загального фонду на загальну суму 25 тис. грн що є порушенням бюджетного законодавства.
За матеріалами ревізії складено 2 протоколи про адміністративні правопорушення.
Про результати ревізії проінформовано Гусятинську районну державну адміністрацію, Гусятинську міську раду та прокуратуру Гусятинського району.

Прес-служба Держфінінспекції
в Тернопільській області

За правду про концерт “Океану Ельзи” в Тернополі на журналіста “Про все” подають до суду

Павло Федик відкриває магазин!!!