За правду про концерт “Океану Ельзи” в Тернополі на журналіста “Про все” подають до суду

Поділитися

Вчора у Тернополі відбувся концерт гурту Океан Ельзи. Про це сайт “ПРО ВСЕ” написав в своєму репортажі “Океан Ельзи” у Тернополі: неймовірне шоу та суперфанати, які здивували Святослава Вакарчука. У ньому журналіст розповів один пікантний момент: щоб потрапити на стадіон, тернополяни змушені були стояти в довжелезних чергах. Навіть міліція просила організаторів відкрити ще один прохід, але відповідь “нехай погуляють люди, концерт й так розпочнеться о 21 годині” здивував навіть бувалих правоохоронців. “Вони в курсі, що “океани” мають виступати о 20 годині, так же на афішах зазначено,- сміялись з недолугості організаторів правоохоронці. Крім того, відкрити ще один прохід не дозволили, бо “забракне апаратів, якими сканують квитки при вході”.

Чергова неправда організаторів: дата оголошення акредитації на концерт Океану Ельзи зазначена

Репортаж про концерт викликав чималий резонанс. Навіть серед організаторів концерту ))). О 20 годині 30 хвилин до “ПРО ВСЕ” зателефонував з претензіями представник організаторів. Чоловік заявив, якщо ми не знімемо критичну інформацію, то на журналіста подадуть до суду.

“ПРО ВСЕ” відмовляється знімати інформацію, оскільки вона є достовірною і вимогу розцінюємо як прояв цензури.

Хочемо зазначити, що редакція “ПРО ВСЕ” щиро вдячна за акредитацію організаторам. Проте, коли публічний захід має значні недоліки, то замовчувати їх, ми вважаємо, не можна. Адже такі шоу робляться для глядача, а статті у ЗМІ покликані удосконалювати роботу організаторів. Ми зрозуміли, що на наші завваження, дуже образились. Сайту “ПРО ВСЕ” оголосили, що позбавляють усіх можливих акредитацій на заходи, які буде проводити компанія у Тернополі. Віримо, що це, з одного боку, емоції людини, в роботі якої помітили недоліки і вони будуть усунені в інших містах туру “Океану Ельзи”. Ми не віримо, щоб Святослав Вакарчук і його музиканти хотіли аби їхні фанати зазнавали певні незручності.

У розмові з представником організаторів ми торкнулись й акредитації ЗМІ, якою нам “тикали”. Відверто кажучи, процедура була оголошена за добу до концерту на сайті Тернопільської міської ради. Чимало журналістів не встигли провести акредитацію або ледь-ледь встигли як журналіст інтернет-газети “ПРО ВСЕ”. Представник організаторів заявив, що це неправда.

“ПРО ВСЕ” не має жодних претензій до працівників прес-служби Тернопільської міської ради. Навпаки, керівник пресової служби п. Катерина нам допомогла з акредитацією.

Ми сподіваємось, що ця телефонна розмова, це лише емоції працівника організаторів концерту, який частково завалив роботу  і отримав на горіхи від свого керівництва. Віримо, що наша публікація жодним чином не пошкодить іміджу гурту “Океан Ельзи”, а публікація лише покращить сервіс для фанатів гурту. Адже творчість “Океану Ельзи” перш за  для слухачів.

З повагою, редакція тернопільської інтернет-газети “ПРО ВСЕ”

“Океан Ельзи” у Тернополі: неймовірне шоу та суперфанати, які здивували Святослава Вакарчука

Відкритий лист міському голові Тернополя Сергію Надалу

У Гусятинській дитячо-юнацькій спортивній школі панує фінансовий безлад