Нарешті зупинене скандальне будівництво на вул. Гетьмана П.Орлика в Тернополі

Поділитися

Ганебна будова, не менш ганебна поведінка священника та митрополита Тернопільсько-Зборівського Семенюка, фактично злочинна діяльність заступника начальника управління архітектури Данила Чепіля, який входить до церковної десятки…

Рішенням Тернопільського окружного адміністративного суду, постановленим за позовом прокуратури міста Тернополя, визнано незаконними та скасовано містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки на вулиці Гетьмана Пилипа Орлика в Тернополі.

Підставою для захисту прокуратурою інтересів територіальної громади в судовому порядку стало порушення управлінням містобудування, архітектури і кадастру Тернопільської міської ради Закону України «Про основи містобудування».

З’ясовано, що земельна ділянка, площею понад 1 га виділена для будівництва та обслуговування храму та 1999 році на неї оформлено державний акт на право постійного користування.

Поряд з цим, управління у 2012 році видало містобудівні умови та обмеження для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення, що суперечить функціональному призначенню земельної ділянки, вказаному в державному акті.

Рушенням суду містобудівні умови та обмеження визнано незаконними та скасовано, повідомила “ПРО ВСЕ” прес-служба прокуратури міста Тернополя

Вся правда про забудову церквою у Тернополі (відео)

***

Тривають судові баталії мешканців вулиці Пилипа Орлика з чиновниками-фальсифікаторами

***

Відкритий лист мешканців Орлика та частини парафіян церкви святих Володимира та Ольги

***

Поки злодій лікується, контролюючі органи нічого не можуть зробити?

***

Вистава від тернопільської прокуратури за мотивами побрехеньок міської ради

***

Як у Тернополі знищують парки та зелені зони (відео)

***

У Тернополі будівельний конфлікт продовжується: УГКЦ – програє?

***

Чергова ганьба Тернополя: як на чорне кажуть біле. Офіційно

***

У Вишнівецькому ліцеї вчаться мами з синами і чоловіки з жінками

ПриватБанк збільшив прибуток в 2,3 рази