У барі головного свободівця Тернопільщини завтра покажуть як правильно користуватися жіночими грудьми

Поділитися

Ви що-небудь читали в працях Степана Бандери чи Ярослава Стецька про відкриття корчми в читальнях чи клубах? Ні?Журналісти “ПРО ВСЕ” також. Днями працівники виконавчого апарату обласної ради неофіційно розповіли, що головний свободівець Тернопілля Стаюра пролобіював відкриття бару “Мамонт” в обласному краєзнавчому музеї. Працівники мас-медіа навіть бачили пана Стаюру в цьому закладі. Продають там виключно елітні вина. Горілку можна з собою принести, але щоб легально її випити, треба офіційно заплатити.

В обласній раді навіть спеціально тендер провели на оренду приміщення. Оголошення давали в газету “Свобода”. Але прізвища пана Стаюри в офіційних документах ви там не знайдете. Тому й ми офіційний коментар у головного свободівця не брали. Захоче – сам напише чесно у коментарях до замітки, що це дійсно його бізнес. А на слухання байок, що як ви могли  про мене таке подумати, краще нехай “комсомольці” Свободи витрачають час. Неприємний сам факт, що головний свободівець там вже чаркувався!

Найприкріше, що після того всього журналісти повинні вірити про блокування роботи обласної ради з боку адміністрації, якій нібито вигідно чинити таке паскудство, а от свободівці лише займаються боротьбою за правду…

А тепер про жіночі груди. Ми ж зазначали у заголовку. Стриптизу не буде, бо вся б “Свобода” скомпрометувалася остаточно.

30 липня об 11.00 відбудеться прес-конференція з нагоди початку Тижня грудного вигодовування у Тернополі.
Психотерапевт, керівник Школи щасливого материнства Марія Хомів, консультант з грудного годування у Тернополі – Дарія Горон та матусі, що охоче поділяться досвідом годування дітей грудьми, презентують програму Тижня, розкажуть переваги цього методу годування дітей, розкажуть, з якими труднощами найчастіше стикаються жінки, які обрали цей метод.
Прес-конференція відбудеться в приміщенні дружньої ресторації “Мамонт”. Адреса: вул. Майдан Мистецтв, 3 (Краєзнавчий музей).
Запрошуємо журналістів та усіх бажаючих, яких цікавить дана тематика та проведення різноманітних заходів із популяризації грудного вигодовування в місті.

Чому українські націоналісти – противники ЄС?

Віталій Максимов: «За все треба буде відповідати перед людьми, а найголовніше – перед Богом»