Мера Тернополя впіймали на неправді

Поділитися

Тернополяни, які виступають проти незаконної будови на вулиці Пилипа Орлика почули на свою адресу неправду від міського голови Тернополя Сергія Надала. З цього приводу наші краяни зробили пост в у своїй групі в соцмережах:

“Пан мер розповів 1 серпня у прямому ефірі ТВ-4, що ми ЖОДНОГО РАЗУ НЕ ПОКЛИКАЛИ ЙОГО НА ЗБОРИ… Йой!!!! Та то цілковита чергова брехня! Ми маємо завізовані секретаріатом мерії неодноразові запрошення САМОМУ панові голові і на збори, і у прес-клуб на засідання круглого столу!.. Може ми погано просили? Може тре було благати чи дати якого хабаря, щоб до нас прийшли особисто САМ пан голова? Нам в секретаріаті якось не пояснили, як то мало бути. То вже вибачейте нас – темних орликівців. А може пана голову , як колись Л.Брежнєва, підлеглі оберігають від неприємних зустрічей, і він й не знав, шо ми – його упосліджені діти – кликали, кликали?..”, -йдеться в групі Вулиця Орлика.

Вулиця Орлика
На 31 хвилині ефірної трансляції йшлося про вулицю Орлика. Ще раз переконалися в брехливості нашого мера, який сказав, що міська рада немає відношення до видачі дозволів на будівництво. Пан мер плутає грішне з праведним – дозвіл на будівництво дійсно видає архбудконтроль. АЛЕ робить це автоматично у разі наявності визначених документів. І головним документом для архбудконтролю є містобудівні умови і обмеження, які видає управлінням містобудування, архітектури і кадастру, тобто СТРУКТУРА МІСЬКОЇ РАДИ. Ми отримали лист з архбудконтролю, в якому вказується, що вони не мали права відмовити у видачі дозволів, оскільки парафія отримала містобудівні умови від міської ради.

У Заложцях рейдери хочуть захопити один з найбільших ставків Тернопільської області

У Києві зносять гостинний двір – в Тернополі – Острозького