Тернопільське СБУ має найслабших співробітників

Поділитися

Наприкінці червня ц.р. у Луцьку відбулися традиційні змагання із військово-прикладних та масових видів спорту серед управлінь Служби безпеки України у Волинській, Рівненській, Тернопільській та Хмельницькій областях.

Добрий почин з проведення спортивних спартакіад серед співробітників спецслужби розпочався саме у Луцьку далекого 1965 року, коли першість виборювали представники Волині, Рівненщини та Брестської області Республіки Білорусь.

З того часу, незважаючи на різні історичні, соціальні та економічні чинники, любов до спорту, здорового способу життя і щирого товаристського спілкування збирає на змагання кращих спортсменів управлінь Служби безпеки України західного регіону нашої держави.

Спортивне свято співробітників спецслужби відповідає викликам сьогодення та сучасним вимогам керівництва Служби щодо високого рівня фізичної готовності та спортивної майстерності особового складу правоохоронного органу спеціального призначення.

Ці традиційні змагання мають коротку та влучну назву «Кубок Дружби».

До програми спортивного форуму включено турніри зі стрільби, плавання, легкої атлетики, гирьового спорту, шахів, міні-футболу та волейболу.

Серед учасників «Кубка Дружби» представлені провідні спортсмени, члени збірних команд із цих видів спорту, переможці та призери відомчих чемпіонатів, змагань загальнодержавного та міжнародного рівнів.

Учасників змагань привітали заступник голови Волинської ОДА Олександр Курилюк та перший заступник голови Луцької міської Ради Святослав Кравчук.

За присутності керівників регіональних управлінь, що брали участь у змаганнях начальник Управління СБУ у Волинській області генерал-майор Володимир Мельникович відкрив турнір та наголосив на актуальності та важливості цієї спортивної події.

У підсумку напруженої але дружньої боротьби переможцем змагань стала команда господарів турніру, срібний та бронзовий «Кубки Дружби» здобули колективи фізичної культури Рівненської та Хмельницької областей, повідомили “ПРО ВСЕ” у прес-центрі СБ України

Діти і «дитячі» інфекції

А у Тернопільській обласній раді також “хімічать” з комунальними аптеками?