Ціни на нафту підвищуються

Поділитися

Ціна нафту на світових товарних ринках підвищуються через урядову інформацію про збільшення запасів нафти в США, передає УНН з посиланням на Bloomberg.

Зокрема, ціни на легку нафту марки WTI з поставкою у листопаді та північноморську нафтову суміш марки Brent з поставкою у грудні підвищились одночасно.

Так, станом на 9.15 за київським часом ціни на WTI виросли на 9 цент або на 0,10%, до 94,70 доларів за барель, а ф’ючерси на нафту Brent — на 30 центів (на 0,28%, до 106,21 доларів).

Згідно з урядовими даними, запаси нафти в США, найбільшому споживачі нафти в світі, зросли до найвищого показника протягом останніх шести тижнів.

В Управлінні енергетичної інформації зазначають, що запаси сировини збільшилися до 383,9 млн барелів.

В свою чергу, за статистичними даними Міністерства енергетики, запаси нафти у найбільшому нафтовому термінали країни, що розташований в Кушингу , штат Оклахома , зросли до 35,5 млн барелів – найвищий показник за два місяці.

Крім того, за словами чиновника Міністерства нафти Лівії, країна підвищує виробництво і готується до відновлення операцій на деяких експортних терміналах.

Так, голова Міністерства Ібрагім аль Авамі повідомив, що Лівія, яка володіє найбільшими запасами нафти в Африці, за вихідні збільшила видобуток сировини до 400 тис. барелів. Це приблизно на 100 тис. барелів більше, ніж на початку тижня.

За його словами, “найближчим часом” буде відновлено роботу одного з експортних терміналів країни, а саме Hariga.

Начальник управління з суспільно – політичних питань та інформаційної діяльності заздрить голові Тернопільської облради?

***

У режимі суворої таємності “Бен – надал” звітував сам собі про 3 роки царювання в Тернополі

***

Знову аварія у Тернополі: як люди затримували п’яного водія (відео, фото)

***

Директор ТВПУ № 4 імені Михайла Паращука Федик експлуатує дітей

***

На Тернопільщині працівники міліції затримали водія, який збив пішохода та втік з місця ДТП (Фото)

Ізраїль не легалізував одностатеві шлюби

Спростування