Колона мітингувальників рушить з Європейської площі на пікет уряду о 8 ранку

Поділитися

Щойно активіст оголосив зі сцени, розташованій на Європейській площі у столиці, де наразі відбуваєтсья мітинг опозиційних сил, що колона мітингувальників на пікет будівлі Кабінету міністрів України рушить з площі о 8 ранку, передає УНН.

Як зазначили активісти, метою пікетування Кабінету міністрів є єдина вимога – скасування розпорядження про призупинення підготовки до підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Наразі на Європейській площі перебуває близько 300 осіб, однак люди лише починають збиратися. Серед організаторів було помічено Юрія Луценка.

Нагадаємо, у понеділок, 25 листопада, о 7:30, на Європейській площі опозиція оголосила формування колони для блок-пікету будівлі Кабінету міністрів України.

До участі в акції опозиція запросила всіх бажаючих.

Вчора організатори опозиційного мітингу на Європейській площі оголосили свою акцію безстроковою, так само як і громадські активісти, які проводять свій захід на Майдані незалежності.

У свою чергу УНН повідомили у прес-службі МВС, що заявок на проведення мирних зібрань у вказаних місцях центру столиці на 25 листопада не надходило.

За 5 хвилин до початку сесії міської ради на Євромайдані в Тернополі прийшло менше тисячі людей

***

Тернопільський “Беркут” поїхав до столиці “на заробітки”

***

Поки в Тернополі проходив Євромайдан, в облдержадміністрації окремі молодіжні лідери “кавували”

***

На засідання Громадської ради прийшло аж 8 членів, які прислуговують владі!

***

Тернопільські театральні вечори: волинська “замовлена любов” неймовірна!

***

Невже депутати Тернопільської облради погрбують Петриківський обласний комунальний дитячий будинок-інтернат? (фото, відеорепортаж)

Біля Кабміну чергує 25 автобусів з правоохоронцями

У Львові нардеп Михальчишин обізвав студентів “сопляками”