Незаконне відеоспостереження за жінками організували в солярії

Поділитися

Борці з кіберзлочинністю Одеського обласного управління міліції спільно з прокуратурою Малиновського району м. Одеси присікли діяльність групи осіб, які в салоні краси організували незаконну аудіо та відеофіксацію жінок під час засмаги у солярії. Про це УНН повідомили у прес-службі МВС Одеської області.

В ході супроводження кримінального провадження, розпочатого ще у березні п.р., за фактом виготовлення, збуту та розповсюдження порнографічних предметів правоохоронці провели ряд обшуків у приміщеннях салонів краси, що розташовані на території обласного центру, в результаті яких виявили одинадцять прихованих камер аудіо та відеоспостереження та серверне обладнання, яке призначалось для незаконного збору та зберігання фото-аудіо та відео матеріалів, що містили конфіденційну інформацію про клієнтів.

На підставі ухвал суду, в рамках кримінального провадження було проведено 22 санкціонованих обшуки у 8 осіб, які причетні до розповсюдження матеріалів порнографічного характеру, що робилися у соляріях салонів краси.

Як речові докази правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку, відео обладнання та відеозаписи, які зберігалися на різних носіях інформації.

Як розповів начальник Управління по боротьбі з кіберзлочинністю Юрій Виходець: «З березня поточного року в ході проведення слідчих дій до правоохоронців із заявами звернулись 5 осіб, потерпілих від так званих «операторів». Ділки, використовуючи незаконно отримане відео, розповсюджували його за винагороду в мережі Інтернет».

Наразі правоохоронцями вживаються заходи по встановленню інших осіб, які також могли бути жертвами незаконного відеоспостереження.

Дії зловмисників згідно з ч.3 ст. 301 Кримінального кодексу України караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією порнографічних предметів, кіно та відеопродукції, комп’ютерних програм, засобів їх виготовлення, розповсюдження і демонстрування.

“Припарки” від депутата

***

Мешканкам Тернопільщини для “розплоду” треба бичків?

***

Як блондинка з адміністрації вчила депутатів облради життя (відео, фото)

***

Як депутати організували земельну аферу в Петриках на 70 мільйонів доларів

***

Їхали трактори по праці дітей. Про що дбає влада міста Тернопіль?

***

Матч «Нива» – «Олімпік» покаже телеканал «Футбол»

***

У Тернополі відбудеться родинний марафон «Тату, почитай!»

***

У Тернополі вандали хочуть зірвати рок-концерт гурту Brevis?

***

У режимі суворої таємності “Бен – надал” звітував сам собі про 3 роки царювання в Тернополі

***

Знову аварія у Тернополі: як люди затримували п’яного водія (відео, фото)

***

Начальник управління з суспільно – політичних питань та інформаційної діяльності заздрить голові Тернопільської облради?

***

Керівник “Тернопільгазу” Олег Караванський згадав про аграріїв, які знищують дороги Тернопільщини

Провладні рейдери знайшли собі роботу

Наступним після Вишиванюка буде губернатор Тернопільщини?