Сьогодні в Україні суттєво похолодає

Поділитися

7 листопада за атмосферним фронтом пошириться холодне повітря з північного заходу Європи, повідомляє УНН з посиланням на погодний портал Opogode.Ua.

Температура повітря протягом доби практично не відрізнятиметься і вночі та вдень становитиме +7+12 градусів, місцями на півночі та заході +5+7 градусів.

У нічні години на заході подекуди можливо 0-3 морозу.

Дощі пройдуть повсюди, лише вночі в Криму та на сході переважатиме суха погода. Вночі у центральних та північних, а вдень у східних областях та у південній частині подекуди можливі сильні опади.

Вітер в Україні – західний та північно-західний, 5-12 м/с, місцями пориви 15-22 м/с.

У західних областях переважатиме дощова погода, вночі місцями сильні опади. У Карпатах вночі місцями мокрий сніг. Вдень на заході можливі пояснення. Температура повітря вночі +1+6, подекуди ймовірні заморозки 0-3 градуси, вдень +5 +11 градусів.

На півночі дощ, вночі місцями сильні опади. Вдень місцями невеликий дощ. Температура повітря вночі та вдень +6+12 градусів.

У центральній частині вночі дощі, можливі сильні дощі. Вдень дощі чергуватимуться із проясненнями. Температура повітря вночі та вдень +6+13 градусів.

На сході України вночі переважно без опадів, вдень дощова погода, подекуди можливі сильні опади. Температура повітря вночі та вдень +9+15 градусів.

У південній частині дощі, місцями сильні дощі. Вночі в Криму без опадів. Температура повітря вночі +9+14 градусів, вдень +10+16 градусів.

У Києві очікується дощ, вночі в окремих районах сильні опади. Вдень місцями невеликий дощ. Температура повітря вночі та вдень +6+9 градусів.

Як депутати організували земельну аферу в Петриках на 70 мільйонів доларів

***

Їхали трактори по праці дітей. Про що дбає влада міста Тернопіль?

***

Матч «Нива» – «Олімпік» покаже телеканал «Футбол»

***

У Тернополі відбудеться родинний марафон «Тату, почитай!»

***

У Тернополі вандали хочуть зірвати рок-концерт гурту Brevis?

***

У режимі суворої таємності “Бен – надал” звітував сам собі про 3 роки царювання в Тернополі

***

Знову аварія у Тернополі: як люди затримували п’яного водія (відео, фото)

***

Начальник управління з суспільно – політичних питань та інформаційної діяльності заздрить голові Тернопільської облради?

***

Керівник “Тернопільгазу” Олег Караванський згадав про аграріїв, які знищують дороги Тернопільщини

Упіймали водія, який збив жінку та утік з місця пригоди

Як захистити дитину від грипу