У Тернопільській обласній раді звільнять головного юриста?

Поділитися

Проведеними органами прокуратури області перевірками у діяльності місцевих рад встановлено порушення при використанні майна спільної власності територіальних громад області.

Зокрема, порушення вимог законодавства при управлінні комунальним майном характерні для усіх органів місцевого самоврядування та завдають шкоди інтересам територіальних громад.

Прокурорами у всіх районах виявлено, що більшість укладених договорів оренди комунального майна не містить усіх передбачених законодавством істотних умов, зокрема, щодо вартості майна з урахуванням її індексації, страхування орендованого майна тощо.

Жоден з договорів оренди, укладений підконтрольними підприємствами, установами та організаціями Тернопільської обласної ради на 3 і більше років, нотаріально не посвідчено.

Вимога закону та договору щодо страхування орендованого майна взагалі ігнорується, що може призвести до зайвих витрат бюджетних коштів у разі пошкодження чи втрати майна.

Виявлено також і факти безпідставного використання комунального майна, несплати орендної плати, витрат за спожиті комунальні послуги та утримання орендованих приміщень, коштів за договорами купівлі продажу комунального майна.

За результатами проведених перевірок у сфері державної та комунальної власності, органами прокуратури області внесено 65 подань з вимогою усунути зазначені порушення законодавства та притягнути до відповідальності посадових осіб, з вини яких вони допущені, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області

“Тернопільські театральні вечори” дадуть нового керівника театру?

***

Як до Тернополя “прилітали” інопланетяни (фото)

***

Після співпраці з мером Тернополя перший заступник прокурора області піде на пенсію “в портянках от Версачі”

***

Як будівельний аферист з Тернополя Щепановський “відсидів”, а нині відпрацьовує у теплицях Фірташа

***

Як бучацькі дівчата мусіли в Тернополі прапори носити

***

Агрохолдинг “Мрія” розпочав ремонт доріг, які знищив фурами на Тернопільщині?

***

Нардеп розповів про “тернопільських китайців” з мертвими президентами (відео)

***

Виявляється, крім Партії регіонів, на Тернопільщині ніхто не вміє вирощувати хліб

***

Понад 30 тисяч жителів Тернопільщини нині перебувають за кордоном

***

Збірна України перемогла Францію 2-0!!!

***

Анджеліна Джолі отримала “Оскар”

На Лановеччині вшанували загиблих жителів села Осники