Нардеп від Партії регіонів Юрій Гержов запевняє, що під ОВК №132 збираються не «тітушки»

Поділитися

Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА у Миколаївський області на ДВК №480680 зустрілася з моніторинговою групою довірених осіб кандидата Миколи Круглова у складі народних депутатів України Юрія Гержова і Володимира Наконечного, а також оператора.

Як запевнив представника ОПОРИ народний депутат, на дільниці він знаходиться у статусі довіреної особи кандидата в народні депутати Миколи Круглова, а також прокоментував, що це за люди зі вчора знаходяться біля ОВК №132:

«Це різні люди, які будуть захищати результати виборів, будуть оберігати членів ДВК від молодих людей, які будуть перешкоджати їм потрапити до ОВК. Марно ЗМІ називає їх «тітушками» – я їх бачив, це дуже інтелігентні люди», – сказав Ю.Гержов.

Як повідомляє спостерігач ОПОРИ, біля ОВК кількість цих людей, які будуть «оберігати членів ДВК», більшає – зараз їх налічується біля 250.

Як прокоментував секретар ОВК №132 Олександр Альбещенко, «ці люди висловлюють свою позицію, мабуть, свою підтримку тому чи іншому кандидатові, але роботі ОВК вони не заважають».

Як у Тернополі ховалися “бажаючі” поїхати на Антимайдан

***

Як нардеп з Тернопільщини памперси міняв

***

У Тернопільській обласній раді кояться дивні речі

***

Як влада Тернопільщини маніпулює коштами, а “Свобода” їй допомагає

***

Емоціі дня зі столичного “маршу мільйонів”

***

Поки в Тернополі і в Києві триває Євромайдан, місцеві чиновники “працюють”

У Черкасах зловили скупників голосів (відео)

Євромайданівці формують колони на ЦВК