Євромайданівці формують колони на ЦВК

Поділитися

На Євромайдані в Києві формуються колони, які збираються йти і пікетувати будівлю ЦВК з вимогою чесного підрахунку голосів на виборах по 5 “проблемних округах”, передає кореспондент УНН.

“Ми проведемо попереджувальні пікети Служби безпеки України та Міністерства внутрішніх справ. Ми пройдемо вулицями Києва до Центральної виборчої комісії” , – нардеп “Батьківщини” Олександр Турчинов.

Нагадаємо, голова фракції “Батьківщина” закликав євромайданівців прийти під будівлю Центральної виборчої комісії.

“Ми повинні зібратися з вами так само біля ЦВК і захистити результати виборів”, – заявив А.Яценюк.

Відзначимо, парламентські вибори в Україні відбулися 28 жовтня 2012. Однак, до Верховної Ради пройшли 445 народних депутатів. Центральна виборча комісія 5-го листопада 2012 року повідомила, що не в змозі встановити результати голосування на чергових виборах до сьомого скликання Верховної Ради на п’яти округах. Серед цих округів 223-й у Шевченківському районі Києва, 94-й в місті Обухів Київської області, 132-й у місті Первомайська Миколаївської області, 194-й в місті Черкаси та 197-й в місті Канів Черкаської області. 5-го вересня 2013 року Верховна Рада прийняла законопроект, яким було призначено вибори на “проблемних округах” на 15 грудня 2013 року.

Крім того, суд зобов’язав спікера парламенту Володимира Рибака за позовом Юрія Кармазіна відібрати мандати у депутатів Олександра Домбровського, Ігоря Маркова і Павла Балоги, обрання яких також супроводжувалося порушеннями і скандалами.

Як у Тернополі ховалися “бажаючі” поїхати на Антимайдан

***

Як нардеп з Тернопільщини памперси міняв

***

У Тернопільській обласній раді кояться дивні речі

***

Як влада Тернопільщини маніпулює коштами, а “Свобода” їй допомагає

***

Емоціі дня зі столичного “маршу мільйонів”

***

Поки в Тернополі і в Києві триває Євромайдан, місцеві чиновники “працюють”

Нардеп від Партії регіонів Юрій Гержов запевняє, що під ОВК №132 збираються не «тітушки»

Спортсмени, яких привезли на “антимайдан”, відмовилися від 1000 грн за криваві провокації