СБУ чи підрозділ ФСБ?

Поділитися

Народний депутат від Тернопільщини Іван Стойко разом з побратимами з опозиції очолював колону , яка в неділю 15 грудня мирно протестувала під стінами Служби Безпеки України.

У своєму виступі депутат зазначив: “Я , як представник Комітету національної оборони та безпеки Верховної Ради сьогодні вперше не заходжу в ці двері, тому що прийшов сюди з народом і буду говорити від його імені. Ми надіємося і хочемо твердо впевнитися у тому, що СБУ нині не є підрозділом ФСБ , а служить народу України. Усім нам відомо, що в даний час саме феесбешники диктують, якими методами можна погасити всенародне піднесення на Майдані Незалежності та в усіх містах нашої держави, аби повернути зовнішньополітичний курс України у Кремлівське русло, тим самим поставити під реальну загрозу незалежність української держави.

Ми, учасники Всенародного віче Гідності , звертаємося до кожного з працівників Служби Безпеки із закликом – вірно стояти на Варті Української Незалежності, чесно , як належить українським офіцерам , виконувати свої обов”язки, захищати Україну від репресій та тероризму,берегти цілісність нашої держави.

Застерігаємо також вас у тому, що сьогодні недопустимими є факти переслідування вільних людей за політичними мотивами тільки через те, що вони беруть участь у мирних акціях протесту. Нагадаю, це їхнє конституційне право.

Український народ розраховує на вашу офіцерську гідність.”

Як у Тернополі ховалися “бажаючі” поїхати на Антимайдан

***

Як нардеп з Тернопільщини памперси міняв

***

У Тернопільській обласній раді кояться дивні речі

***

Як влада Тернопільщини маніпулює коштами, а “Свобода” їй допомагає

***

Емоціі дня зі столичного “маршу мільйонів”

***

Поки в Тернополі і в Києві триває Євромайдан, місцеві чиновники “працюють”

Як порнозірка Саша Грей підтримала Євромайдан

Прокуратура Тернопільщини вимагає притягнути до відповідальності посадовців освіти та СЕС за допущену антисанітарію у сільських дитсадках