Тернопільські свободівці підпільно співпрацюють з Хоптяном?!

Поділитися

Вчора ввечері тернопільська інтернет-газета “ПРО ВСЕ” повідомляла про дивну заміну охорони Народної самооборони в Тернопільської облдержадміністрації на молодиків спортивної зовнішності разом з підлеглили Захарченка, як вже сьогодні стало відомо, що губернатор Валентин Хоптян перестав переховуватись і навіть почав …працювати. З цього приводу Правий сектор оприлюднив заяву.

І не дивно, що після вчорашніх дій Свободи, до керма “приплив” Хоптян…

Віктор Янукович – Президент розумний. Всі його завдання розумні і на користь Україні. Так запевнив журналістів TV-4 голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян. Всі заяви стосовно обіцянки повіситись за наказом Президента називає провокацією і тиском.

Сьогодні голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян говорив з аграрними чиновниками області про перспективи посівної кампанії 2014. Очільник Тернопільщини запевнив журналістів, що у лікарні не лежить. Проблеми з тиском таки мав, але лікувався амбулаторно. Щодня ходить на роботу. Ситуацією в області володіє. Щоправда потрапити у приміщення ОДА йому не вдалось, тому працює у районах. Якихось особливих розпоряджень від Президента не отримував. На зустріч з Віктором Януковичем сподівається вже цього тижня.

З понеділка Валентин Хоптян пообіцяв зустрітись з журналістами. Виступ своєї дружини Надії Хоптян на з`їзді Первинних організацій ПР, що відбулася в Харкові, прокоментував так: “Вона має право на власну думку”.

 

Щойно з тернопільської облради вивели охорону народної самооборони

***

Заява тернопільського загону “Правого сектору” щодо неприпустимості опортуністичних дій з боку опозиції

***

Губернатор Тернопільщини готовий скоїти самогубство, якщо накаже президент

Заява тернопільського загону “Правого сектору”

Автомайдан: ситуація в країні. Що робити далі!?