Черговий ляп від команди губернатора Тернопільщини: три знімальні групи ТТБ їхали висвітлити одну робочу поїздку голови ОДА!

Поділитися

Про те, що нова, нібито демократична влада хоче позитивного піару, знає чи не кожен журналіст. Днями інтернет-газета “ПРО ВСЕ” лише написала, що партія “Свобода” скомпрометована по саме нікуди, як свободівці почали з’ясовувати звідки у нас такі дані. З одного боку, добре, що цікавляться, читають, з іншого – прикро що нічого не змінюється у кращу сторону. Під час останньої зустрічі з губернатором Тернопільщини Олегом Сиротюком, журналісти обурювалися, що прес-секретарем призначено не фахову людину, а просто депутата-свободівця Костю аж з Почаївської міської ради.

Untitled-2Тоді Сиротюк сказав, що це призначення – під його особисту відповідальність.

Сьогодні у групі ЗМІ журналіст ТТБ Руслана Стасишин оприлюднила такий пост: “До відома прес- служби ОДА. Просимо бути більш уважнішими і відповідальнішими до організації заходів за участю ЗМІ. Сьогодні три знімальні групи ТТБ їхали висвітлити одну робочу поїздку голови ОДА. Слава Україні!”.

Зрозуміло, що фахові журналісти такої елементарної помилки не зробили з колегами. Ще більше зрозуміло, хто так ревно вислужується перед шефом. Сподіваємось, що новому керівнику вистачить і розуму, і честі визнати власну помилку. Або й власну професійну неспроможність.

Найгірше в цій ситуації те, що журналістів інших ЗМІ як не запрошували, так і не запрошують, анонсів на офіційному сайті Тернопільської ОДА як не було, так і немає. Про це говорять вже УСІ ЖУРНАЛІСТИ ТЕРНОПОЛЯ!

ПРО ЯКУ ПРОЗОРІСТЬ СВОЄЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВІД ПОЧАТКУ БЕРЕЗНЯ МОЖЕ ГОВОРИТИ ОЛЕГ СИРОТЮК, ЯКЩО НЕ МАЄ ЕЛЕМЕНТАРНОГО!!! НА ДВОРІ ВЖЕ ТРАВЕНЬ МІСЯЦЬ!!!

 

Підійшла до завершення щорічна всеукраїнська акція з благоустрою “За чисте довкілля”

Сергійку, таке враження, що ти чистокровний запроданець власного народу з віллою в Іспанії та паспортом Московії