Олег Тягнибок у Тернополі: суцільне розчарування (фото, відео)

Поділитися

Вчора у Тернополі перебував лідер скомпрометованої по саме нікуди партії “Свобода” Олег Тягнибок. Послухати політика, який вірить, що після таких жахливих розкрадань земель і комунального майна однопартійцями, його можуть обрати ще й президентом, прийшло менше тисячі тернополян. Зал палацу “Березіль” був фактично порожній на балконі і у кожному ряді партеру “світилося по 5-7 вільних місць. На це Тягнибок навіть відреагував, що в Полтаві на зустрічі такого не було. Напевно тому, що його однопартійці не були при владі, як у Тернополі з 2009 року. Що ж до самої зустрічі, то спочатку головного свободівця зустріли при вході незадоволені. Активіст Олександр Башта вже говорив, що люди мають право висловитись. Хоча ще зовсім недавно -27 лютого – він казав “купіть собі мікрофони і кричіть зранку до вечора.”  Що цікаво, днями Володимир Стаюра зізнався журналісту “ПРО ВСЕ”, що озвучення Майдану Тернополя відбувалося за кошти, які зібрала громада краю.

Напевно, життя підправило погляди Олександра Башти, коли на акції Петра Порошенка його “відцензурували”.  Вже вчора Олександр Башта захищав людей, щоб вони мали можливість висловитись.

У ході ж зустрічі було помітно, що за ці 5 років ряди прихильників Тягнибока стрімко порідшали, залишились лише пенсіонери. Похвалитись власними досягненнями Олег Ярославович не міг. Лише хвалився, що щось робили і пояснював чому не вийшло, хто винен. Щоб не загострювати ситуацію, дозволяв висловитись усім критично налаштованим. Однопартійці-високопосадовці у першому ряді відверто нудьгували і бавились на телефонах. Складалось враження, що вони не в захоплені від Тягнибока, не вірять у його перемогу на президентських виборах. Ймовірно, й у Верховній Раді наступного скликання вже не буде “Свободи”, яка нині у стрімкому падінні народної довіри.

Охорона Порошенка намагалася побити майданівця Олександра Башту і тричі викинула з інвалідного візка

***

На тернопільському Майдані скандал: Стаюра і Чашка вводять цензуру!

****

Гроші Майдану: черговий скандал у Тернополі

DSC_0505

 

У Тернополі двох дітей госпіталізовано з отруєнням чадним газом

У Теребовлі “накрутили” на пів мільйона!