Ігор Яворський відвідав військовозобов’язаних Зборівського району перед їх дислокацією в зону АТО

Поділитися

16 липня голова Зборівської райдержадміністрації, УДАРівець  Ігор Яворський побував у батальйоні територіальної оборони м. Тернополя, де прямо перед передислокацією в зону бойових дій АТО на Схід України, зустрівся з військовозобов’язаними Зборівського району.
Керівник району передав їм 25 бронежилетів високого ступеня захисту 4+ та військове взуття (берци) придбані за кошти трудових колективів підприємств, громадських організацій та церковних громад району. Також благодійний внесок району – 13000 гривень були передані в облдержадміністрації для придбання тепловізора для потреб військових.
У ході зустрічі з військовослужбовцями І.Яворський запевнив: «Ви наша гордість! Тому, наше завдання – максимально забезпечити вас як сучасними військовими засобами особистого захисту, так і продуктами харчування. Адже найважливіше для нас – ваше здоров’я і життя».
Районна державна адміністрація щиро дякує керівникам підприємств, установ, організацій церковних громад та мешканцям району за передані кошти на потреби військових нашого району.

0

Патріотичний табір «Лисоня» на Тернопільщині зібрав 100 учасників

У Почаєві буде українська церква?!