У Ланівцях хочуть зробити аферу з асфальтним заводом

Поділитися

Народний депутат України Володимир Бойко повідомив у Фейсбуці про аферу в дорожній галузі, яка відбувається за прикриття СБУ і місцевого нібито “Автомайдану”, від якого відмежувалося Всеукраїнське об’єднання “Автомайдан”

“Продовжую інформувати про справжні причини умисного розвалу держаних дорожніх структур недобитками влади Януковича за підтримки влади сьогоднішньої,- написав нардеп. Не так давно в Ланівцях працював асфальтний завод. Вже в цьому році на земельній ділянці, де він розміщувався, почали будувати зерновий елеватор. Тому, із устаткуванням для виготовлення асфальту, потрібно було щось робити. Не можна було дозволити порізати його на металобрухт. Найкращим варіантом стало б придбання устаткування державою в особі ДП “Тернопільський облавтодор”. В такому випадку державна дорожня структура могла б повністю забезпечити асфальтом свої філії – райавтодори. Південна частина могла б використовувати асфальт із Деренівського АБЗ, а північна – із Лановець. Та сталося по іншому. Мабуть, знову “заграла” підприємницька жилка недобитків влади Януковича. За підтримки сьогоднішньої влади вони вирішили, що заробляти повинна не держава, а їхня приватна структура.
Для цього вже виділено під Ланівцями земельну ділянку для розміщення асфальтного заводу. Знову, землею буде користуватись не державна структура. Ділянка виділена на ім’я радника начальника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області, який декілька днів тому під стінами обласного управління СБУ вимагав повернути на посаду колишнього керівника спецслужби – батька свого безпосереднього начальника. Мабуть, без прикриття з СБУ буде важко грабувати державні кошти із дорожньої галузі.
Цілком можливо, що через закупівлю матеріалів для державного Деренівського АБЗ по завищених в декілька разів цінах та перетворення його на конкурентно неспроможного, мало на меті також його подальший продаж недобиткам влади Януковича.
Прикро, що діюча влада не займається розкриттям цих корупційних схем, а сприяє їм. На жаль, колишня команда Януковича перетворюється на сьогоднішню команду Порошенка”,- повідомив Володимир Бойко.

З особливим радником керівника обласної Служби автомобільних доріг Богдана Юлика – “автомайданівцем” Романом Саганом із ГО “Автомайдан Тернопіль” журналісти мали можливість познайомитись на прес-конференції у Тернопільському прес-клубі. Громадський активіст лише чомусь підтакував Юлику-молодшому і за весь час своєї роботи жодного разу не побачив недоліків у роботі цієї служби. Колишні члени цієї громадської організації розповіли журналісту “ПРО ВСЕ”, що з ГО “Автомайдан Тернопіль” залишилась лише так звана “рада автомайдану” з 8 осіб. Всі інші члени організації покинули її лави, не маючи бажання давати себе використовувати владі чи у всіляких сумнівних справах, про які “ПРО ВСЕ” оприлюднить найближчими днями.

На фото: Роман Саган, нардеп Ігор Побер та нині вже екс-голова СБУ в Тернопільській області Іван Юлик.

Такі красиві люди. Кіно для тебе

Сьогодні Громадська рада при облдержадміністрації хоче почути як Сиротюк добирав команду