На Тернопільщині стартував екочелендж і помандрував до Бережан та Івано-Франківська

Поділитися

У Тернополі зародилась нещодавно екологічна акція – “екочелендж”. Суть її проста – якщо вам набридло дивитись на те сміття, яке вам доводиться бачити щодня – приберіть його.

26 березня 2015 року у Тернополі Олег Озеранець прийняв виклик на акцію “екочелендж”від колеги Марії Машлянки та передав Галині Проців у Бережани (екологічний клуб “Край”) та Ірині Засідко (Івано-Франківськ).
Приєднатися до акції можна кожному. Якщо вам набридло сміття на вашій вулиці чи дитячому майданчику, місцю відпочинку або просто під вікном вашої квартири, запросіть своїх друзів, колег або сусідів та приберіть територію. Щоб світ став чистішим і ця добра екологічна ідея мала життя, передайте естафету “екочеленджу” двом і більше знайомим.
Ви можете відмовитись від виклику, але у цьому випадку повинні передати кошти на благодійність (100 гривень).
Відзняти відео з викликом нових учасників необхідно викласти в ютубі.

Стартувала акція ось так : Марічка щодня ходить на роботу біля зупинки Максима Кривоноса. І одного дня їй набридло дивитись на ці папірці з під цукерків, кульки від чіпсів, коробки з-під сигарет і пластикові стаканчики.

До речі, сьогодні день народження в засновниці екочеленджу на Тернопільщині – Марічки. Найкращим подаруноком для неї неї буде приєднання друзів і знайомих до акції!

Молодь зі всієї країни знову приїде на Тернопільщину на “Гурби-Антонівці”

Риба гниє з голови, або клоунада на засіданні уряду