Сьогодні у Тернополі суд прийме рішення чи карати людину за повідомлення у Фейсбуці

Поділитися
ІГОР ТЕРНОВИЙ, ЯКОМУ
ІГОР ТЕРНОВИЙ, ЯКОМУ “ШИЮТЬ СПРАВУ” ЗА ПОВІДОМЛЕННЯ У ФЕЙСБУЦІ НАРДЕПА

Сьогодні, 10 березня о 15 годині 30 хвилин відбудеться судове засідання у міськрайонному суді щодо брехні керівництва місцевих дорожників – обласної Служби автомобільних доріг в Тернопільській області під патронатом Богдана Юлика. Чиновника у часи Януковича просунув на посаду одіозний віце-прем’єр-регіонал Вілкул. Без погодження з керівництвом області (тоді був губернатором Валентин Хоптян) та навіть начальником місцевої автодорожної організації, Богдана Юлика запхали у крісло першого заступника начальника обласної Служби автомобільних доріг в Тернопільській області. На цій посаді Юлик-молодший запам’ятався тим, що збирав з допомогою шофера інформацію про підлеглих, які мали сміливість прийти на тернопільський Майдан чи поїхати на столичний. Більше того, навіть проводив “профілактичні бесіди”. Після перемоги Революції гідності Юлик-молодший вдало перефарбувався у патріота. Для своїх потреб навіть “прикупив” громадську організацію “Автомайдан-Тернопіль”, влаштував своїм радником з питань громадського контролю заступника-автомайданівця Романа Сагана. Справи пішли суперово і навіть керівник громадської організації “Автомайдан-Тернопіль” Дмитро Гайдуцький з “Таврії” пересів на іномарку, обклеївши патріотичною символікою. Багато членів організації покинули таких автомайданівців, оскільки за ними “виглянули” вуха мера Надала. Залишились лише наближені, які “косять бабло”, мають нібито допомогти Юлику-старшому повернутися в крісло глави СБУ на Тернопільщині, “провернути справу” з асфальним заводом з нардепами Побером і Барною.

Романа Сагана реально брали не для захисту простих дорожників, які у відчаї пікетували облдержадміністрацію, прокуратуру, міліцію не один раз у 20014 році. Тоді представники громадськості не помічали акції простих робітників-дорожників, які по 3-4 місяці не отримували зарплати, а ремонтом доріг на мільйони гривень в області займались приватні фірми зі статутним капіталом у 1000 гривень. Освоїли ці фірмочки понад 140 мільйонів гривень! Кришували їх тодішній губернатор Олег Сиротюк та заступник Леонід Бицюра. Останній нині на “зароблені гроші” створює сайти, проплачує наклепницькі статті у пресі щодо того, який поганий керівник області Іван Крисак. А справа в тому, що Крисак забрав повноваження у Бицюри і всі мільйонни “пішли мимо каси”. Більше того, не дозволив Леоніду Бицюрі у грудні 2014 року завершити “схеми”. Нині конфлікт вже у публічній площині. Зокрема, Бицюра намагався зірвати прийняття обласного бюджету. Крисак же “тримає за яйця” Бицюру за аварію на службовій іномарці за межами області у вихідний день.

Почалися нині й розбірки з простими працівниками-дорожниками, які в районах виступали проти Юлика-молодшого. Усіх активістів, які виступали проти його згубної політики, покликали до війська.

Відчуваючи захист вищих сил, Юлик-молодший почав “крутити” оборутки з ремонтом доріг області.

Такий невеличкий вступ ми зробили для того, щоб читачам “Про все” було зрозуміло суть справи, відрізняти акценти коментарях, які роблять різноманітні зацікавлені сторони.

Керівнику Деренівського асфальтного заводу Ігорю Терновому торік дали догану за те, що в інтернеті оприлюднили накладну, де під керівництвом пана Юлика закуповують втридорога будматеріали для ремонту доріг. Такої комедії ще не було – інформацію отримав і оприлюднив у Фейсбуці тоді ще нардеп Володимир Бойко, а покарали Ігоря Тернового. Неофіційно Терновому було сказано, що знають про незаконність свого розпорядження, але вирішили, нехай чоловік помучиться, втратить час і здоров’я ходячи по судах. Володимир Бойко сьогодні вже не нардеп. Більше того, чоловік навіть не балотувався, а пішов служити на фронт.

Зрозуміло й те, що на суд робиться певний тиск, бо й цього року будуть мільйони на ремонт доріг. Освоювати їх же потрібно. Треба продемонструвати Юлику і компанії, яка піариться на АТО, що вони контролюють процес. а хто проти них – той проти України )))

За даними “Про все”, інформацію про зловживання Юлика-молодшого надали фахівці з контролюючих служб, яким набридла тотальна брехня, яка за пів року після Євромайдану окупувала знову вищі ешелони влади.

Оприлюднена тоді інформація нардепом Володимиром Бойком у Фейсбуці та інтернет-газетою зробила величезний резонанс навіть у столиці. Богдан Юлик тоді перелякавя не на жарт, відмінив корупційну закупівлю і згодом купив будматеріали для ремонту доріг за справжньою ринковою ціною.

Отож,  запрошуємо сьогодні журналістів послухати вирок в унікальній справі “із залучення Фейсбуку” .  Вирок оголосять сьогодні, 10 березня о 15 годині 30 хвилин у міськрайонному суді в Тернополі. Вирок суду буде стосуватися догани, яку “впаяв” Юлик пану Терновому. Мовляв, звідки нардеп взяв таку інформацію і чому на “Про все” оприлюднили цю аферу.

Найцікавіше, що правоохоронців так і не зацікавила справа із закупленими у втридорога будівельними матеріалами.

Народний депутат викрив корупційну схему сина глави СБУ

***

Як у Тернополі януківці продовжують розкрадати в дорожній галузі

***

На злодієві шапка загорілась?

****

 

Вареникоманія для АТО у Тернополі продовжується

У Тернополі дають грант за цікавий фоторепортаж про бюрократів та інших хабарників