В Україні стартують продажі Petcube

Поділитися

petcube-2В Україні починаються продажі Petcube – гаджету, що дозволяє власникам домашніх тварин стежити на відстані за своїми улюбленцями, спілкуватися та гратися з ними з будь-якої точки світу за допомогою смартфону.

З 27 жовтня Petcube можна придбати онлайн та офлайн у магазинах електроніки Allo, Citrus, Fotos, Moyo, Portativ, Repka, Rozetka або замовити на petcube.com.

Petcube – це алюмінієвий куб із вбудованою ширококутною камерою, мікрофоном, динаміком та лазерною указкою. Гаджет підключається до Wi-Fi та дозволяє власнику будь-якої хвилини перевірити, чим його чотирилапий друг займається вдома.

Камера, керування якою здійснюється через мобільний додаток для iOS та Android, дозволяє:

● Спілкуватися зі своїм улюбленцем без обмежень – власники домашніх тварин можуть не тільки бачити, що роблять їхні пухнасті друзі, а й чути їх та говорити з ними завдяки вбудованим динаміку та мікрофону.

● Розважати домашнього улюбленця на відстані, використовуючи вбудовану лазерну указку.

● Публікувати фото та відео у соцмережах – користувач може фотографувати тварину або знімати відео з нею через Petcube та публікувати фото у соцмережі за допомогою мобільного додатку.

● Ділитися доступом з друзями, родиною та Petcube-спільнотою – доступ до Petcube можна надати родині або друзям, щоб вони пограли з вашим котом чи собакою, поки ви зайняті. Також камеру можна на обмежений відрізок часу зробити доступною для всіх користувачів мобільної спільноти Petcube. Звук та лазерну указку в цей час можна вимкнути.

Petcube – український стартап, який створили Алекс Нескін, Андрій Клен та Ярослав Ажнюк. PetCube потрапив до 6 найочікуваніших продуктів, що будуть презентовані на MacWorld. В березні 2015 року Petcube отримав $1,1 млн інвестицій від Almaz Capital і AVentures Capital.

watcher.com.ua

Сім заповідей виборцям про політиків

Як Сергій Притула “відмазував” підмочену репутацію “Кафедри” (відео)