Як Сергій Притула “відмазував” підмочену репутацію “Кафедри” (відео)

Поділитися
sorokalyt2
Брат-депутат будь-яку “конюшню” прикриє від перевірки?

sorokalyt4Вчора на “Новому каналі” тернополяни мали змогу побачити чим їх годують насправді у кількох місцевих закладах. Вадим Абрамов з програмою “Ревізор” завітали до ненаукового ресторану “Кафедра”,  готель “Тернопіль”, ресторан “Шерлок&Бекон”, фастфуд “Цибульк”а, готель Retro Car, ресторан-піцерію Scorini, супермаркет “Сільпо” в торгово-розважальному комплексі “Подоляни”.

Забігайлівку навпроти технічного університету “Кафедра” важко назвати не те що рестораном, а взагалі популярною кафешкою. Перекусити туди ходять здебільшого неперебірливі студенти. Після виходу програми і ті, напевно, відмовляться харчуватись у такому свинарнику, де щей хамлять відвідувачам.

Правда у “Пристарстях по “Ревізору” Сергій Притула намагався жартівливо “відмазати” “Кафедру”. Проте, вийшло в нього це надзвичайно вульгарно і примітивно. А заявочка в студії, що Притула бере цей заклад під свою “кришу” – нагадував часи рекетирсько-януківського минулого, яке для шоумена стало віднедавна родинним.

Взагалі, останні спроби Притули попіарити то регіонала Віталія Цимбалюка, то Тараса Пастуха дають негативний ефект. Жарти Притули – справа одна, а прихована реклама розрахована на лохів –  зовсім інша і прикриватись волонтерством просто ганебно. Принаймні, про це все частіше можна прочитати у соцмережах по відношенню до Сергія Притули.

Родина Сороколітів
Родина Сороколітів: у травні 2011 року губернатор-регіонал Хоптян вітав діда дупутата-націоналіста з днем народження. Від вітань той не відмовився. Адже, як відомо, Іван Михайлович Сорокаліт 54 роки працював головою колгоспу, герой Соцпраці. У 2009 році “модним” став свободівський націоналізм, в який подався внук Іван. Кажуть, хороший бізнес

 

У випадку з “Кафедрою” проглядаються родинні “вуха” депутата-свободівця Тернопільської міської ради Івана Сороколіта, прізвище якого назвав Притула у студії, представляючи безвідповідальну власницю закладу Світлану Шуляр-Сороколіт, яка “давно так працює”. Виявляється, Світлана та Іван – рідні брат і сестра.

Іван Сороколіт у 2013 році з Сергієм Надалом
Іван Сороколіт у 2013 році з Сергієм Надалом “наварили” 300 літрів борщу. Добре, що не “кафедрального” ))

Не дивно, що такий бедлам міг роками існувати у центрі міста. Брат-депутат, який на короткій нозі з мером Сергієм Надалом міг зам’яти будь-які ревізії.

Дивіться програму і робіть свої висновки.

В Україні стартують продажі Petcube

Члени Тернопільської міської виборчої комісії не оголосили перерви у засіданні, а просто пішли спати