Бютівець Андрій Артимович очолив міську дитячу лікарню за “синхронне плавання” у більшості мера

Поділитися
artumovuch
Головний бютівець Тернополя Андрій Артимович

Депутат Тернопільської міської ради від партії “Батьківщина”, голова земельної комісії Андрій Артимович очолив міську дитячу лікарню. Таке рішення сьогодні рекомендувала дорадча комісія “експертів”, які “прокатали” виконуючу обов’язки із 15-річним стажем і затвердили “плаваючого”  завідуючого відділення анестезіології та інтенсивної терапії Тернопільського обласного перинатального центру «Мати і дитина» Андрія Артимовича. Так звані авторитети рекомендували Надалу підписати контракт з депутатом лише на рік, бо самі побачили “провали” депутата, але мусіли вгодити меру. У медичній сфері говорять, що “під Артимовича” мерія звільнила попереднього керівника.

Для чого існує постійна комісія міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім’ї, материнства, дитинства – важко здогадатись. Зрозоміло одне, що її мер не котролює і не може провести потрібне рішення.

Як відомо, фракція “Батьківщина” ввійшла до так званої більшості Сергія Надала разом із “Блоком Петра Порошенка” та “Свободою”. Що там Юлі Тимошенко “вішав на вуха” Василь Деревляний – невідомо. До призначення Артимовича у політикумі говорили, що четверо бютівців міської ради продались за безцінь – лише за посаду першого заступника голови облради Васі Деревляного.Але ж це в облраді! Тепер же керівник фракції “Батьківщини” в міській раді “чесно працюватиме” головним дохтором, поки не прийде новий мер. Ну а поки “чемно голосуватиме” за “захцянками” навіть не головного бютівця Тернопілля Василя Деревляного, а безпосереднього роботодавця – Сергія Надала.

У самій “Батьківщині” доволі неоднозначно оцінюють діяльність пана Артимовича, який очолює міську організацію. За роки президентства Віктора Януковича однопартійців Юлії Тимошенко ніде не видно було і не чути. Жодної опозиційної акції! А коли Юля Тимошенко потрапила за грати, то Василь Деревляний тішився, що до Тернополя приїхав регіонал  “Баріс Віктаравіч Калєсніков” – голова тодішнього транспортного комітету Верховної Ради. Син Віктара Фьодоровіча Януковіча, не побажав тоді приїхати до Тернополя на виїзне засідання.

Після Революції Гідності всі знають, що спливло на поверхню і по яких партійних квотах зайняли посади. За два роки вже відомо, який був з того “молококозлячий” толк.

Коли ж у Тернополі “афтарітєти” Майдану не змогли прозвітувати нормально за витрачені кошти – більше мільйона гривень із трьох зібраних мільйонів – головного борця за справедливість Миколу Крука погнали з партії “Батьківщина” на вимогу… Олега Тягнибока. Вся область знає, що Крук відмовився мовчати, бо кожен третій день провів на Майдані в Тернополі, намагався впровадити елементарну бухгалтерську звітність у зборі та витрачанні зібраних коштів.

Виключав Миколу Крука з партії Батьківщина керівник міської “Батьківщини” Андрій Артимович…

Залишилось лише поскандувати “Юля! Юля! Юля!”. А чи від радості за працевлаштованих бютівців, чи від розпачу зради – залишається вибір за вами…

Звіт по майданівських коштах у Тернополі завершився грандіозним скандалом (відео)

***

Гроші Майдану: черговий скандал у Тернополі

***

Вчора у Тернополі “діти” і політики прозвітували про використання коштів Майдану

***

Через пошук правди, хто вкрав гроші Майдану – виключили з партії

***

Перша сесія Тернопільської міської ради: Надал повністю керує “цирком”

***

Земельна комісія відкинула корупційну ідею надалівської більшості (відео)

У Чорткові може відбутися афера століття за кошти японської компанії Sumitomo Electric Bordnetze

Шукаю нещасного смертника, який купить диявольського звіра