Почалась комедія у Тернопільській міській раді

Поділитися

vybory-(page-picture-large)Із запізнення на 12 хвилин розпочалась сесія Тернопільської міської ради.

Міський голова, як завжди ніби з бодуна, рявкнув на якусь тернополянку, яка роздавала своє звернення перед столом президії. Таке хамство не припустиме у цивілізованому світі.

Втік із фракції “Народного контролю” депутат-хабарник із медичного університету Ляхович.

Поплакалась за трибуною представниця скомпрометованого на всю Україну Червого хреста.

35 депутатів підтримали звернення депутата Шкули щодо можливості безкоштовного отримання вакцини для лікування тернополян, покусаних бездомними собаками.

Переливав з пустого в порожнє депутат облради Олександр Башта, в якого купа вільного часу і він готовий “відсидіти” на сесії міської ради. Пропонував Сашко вивчити колегам проблему загазованості в Тернополі, відновити кільцеву розв’язку біля “танка” на масиві “Дружба”. Ледве дотерпівши до завершення його виступу, міський голова Надал нарешті отримав змогу розглянути перше питання. До того дві години “утрясали” порядок денний”.

Як колошматились забудівники, як депутати не підтримали колегу Паньків – читайте окрему публікацію згодом.

Протягом перших двох годин надзвичайно “тормозить” депутат-свободівець Іван Сороколіт. Сьогодні він “плугатар” міської ради №1.

Запропонував пересуватись гелікоптерами по Тернополю роздратований голова міста Надал, коли мешканець вулиці Івана Франка Іван Худик аргументовано довів у своєму виступі, чому по його вулиці не можливий такий інтенсивний автомобільний трафік. Мер відгавкнув, що треба встановити депутатські чергування. аби ніхто там не їздив. Попіарилась на темі вулиці Франка депутатка з цього округу Вікторія Шараскінка. Але ліпше акторка з “народного контролю”мовчала, ніж говорила дурниці без пропозицій.

Аргументований виступ Івана Худика за дорученням мешканців вулиці Франка продемонстрував лише хамську личину мера Сергія Надала, який замість того, щоб подякувати сивочолій людині за виконану роботу, лише відгавкувався.

sesia2Третю міську лікарню хочуть переформатувати. Нібито отримають мільйон гривень в рік прибутку через платні послуги.

Жодного лікаря і штатного працівника не буде звільнено.

Лікарня повністю нібито буде сама себе утримувати.

Безкоштовні послуги з обслуговування пацієнтів нібито мають залишитись на тому ж рівні.

27 депутатів не підтримали таку “медичну реформу”.

sesia3Сорокаліт дуже хоче показувати слайди. Зал сміється із самозакоханого свободівця. Перед тим депутати 37 голосами підтримали його проект рішення.

За його ж наполяганням, як директор комунального підприємства, Сороколіт вирішив прозвітувати про свою роботу на сесії міської ради. Амбіції чувака аж зашкалюють.

36 депутатів затвердили “цирк” від Сороколіта.

Депута Сороколіт у ролі директора-клоуна на сесії міської ради
Депута Сороколіт у ролі директора-клоуна на сесії міської ради. Каже має непублічні камери у саунах. Зарплата депутата 5 тисяч 700 гривень.

Продовження читайте згодом.

Если неправильно управлять страной, все умные люди уедут

Допоможіть розшукати дівчину