Сьогодні в український прокат виходить фільм жахів “Привиди Елоїз”

Поділитися

Ключовою зіркою фільму став Чейс Кроуфорд, що завоював любов глядачів зігравши Нейта Арчібальда у серіалі «Пліткарка». Після участі у популярному телешоу, кар’єра Кроуфорда продовжує успішно розвиватися: за останні десять років актор взяв участь у більш, ніж дюжині проектів.

В «Привидах Елоїз» його напарницею стала голлівудська актриса Еліза Душку, знайома глядачеві за фільмами «Поворот не туди», «Алфавітний вбивця», а також безлічі комедій і серіалів з її участю.

Зйомки стрічки проходили на місці психіатричної клініки Елоїз в Уэстленді, штат Мічиган. Лікарня існувала протягом 50 років і була однією з найбільших психіатричних установ у світі. На території установи розташовувався комплекс із 78 будівель з власними поліцейським і пожежним департаментами, залізничною станцією та фермами. Клініка Елоїз зачинилася у 1982 році.

У деяких її приміщеннях розташувалися притулок для бездомних, дитячий садок і бізнес-центр, але більшість будівель знаходяться в напівзруйнованому стані, оповиті тривожною порожнечею, що дає великий простір для фантазії не лише місцевим жителям але й режисерам.

Переглянути фільм можна буде у кінотеатрах Києва, Львова, Одеси, Харкова, Дніпра, Запоріжжя, Луцька, Ужгорода, Бердичева, Хмельницького, Чернівців, Івано-Франківська, Південного та Сум.

Громадськість Тернополя проти забудови парків

Вчені знайшли зоряну систему із сімома землеподібними планетами