Підозрюваного у вбивстві Ірини Мукоїди з Вишнівця залишили під арештом на час слідства

Поділитися

Сьогодні в апеляційному суді в Тернополі відбувся розгляд апеляційної справи підозрюваного 16-річного Василя Г., уродженця села Дзвинячка, щодо зміни запобіжного заходу – звільнення з-під арешту з слідчого ізолятора на домашній арешт на час слідства. Вислухавши аргументи всіх сторін суд прийняв рішення відмовити в задоволенні вимог адвоката підозрюваного. Це можна побачити у відеострімі.

Зважаючи на резонансність справи – засідання було відкритим. Проти цього не заперечував ні суд, ні захист, ні прокурор.

Висвітлювати процес приїхали чи не всі столичні телеканали. Зокрема, негласно, СТБ і ІСTV вірять, що “мєнти гандони” – сфабрикували справу. Місцеві журналісти більш критичніше ставляться до родини підозрюваного.

Сьогодні керівник поліції Тернопільщини Олександр Богомол оприлюднив результати експертизи. На запальничці нічого не виявили експерти, а на ножі – кров жертви та ядра молекул клітин підозрюваного. На штанах підозрюваного також виявили кров жертви.


Слідкувати за розвитком новини можна на нашій сторінці у Фейсбук  на youtube-каналі та гугл+  Підписатися та стежити за найцікавішими онлайн-трансляціями можна тут

Підписатися на наші новини можна в twitter та instagram



У Ступках п’яний водій заїхав у дерево

“Екстрасенс”, яка розслідує вбивство у Вишнівці, у березні 2014 кликала Путіна прийти на Тернопільщину