У справі вбивства Ірини Мукоїди з Вишнівця оприлюднили результати експертизи

Поділитися


Сьогодні керівник поліції Тернопільщини Олександр Богомол оприлюднив результати експертизи у справі вбивства 17-річної Ірини Мукоїди. Результати показали, що на знайденій запальничці не знайдено жодних молекулярних слідів. А ось на ножі, який, як допускає поліція, був знаряддям вбивства, є кров і жертви і обвинуваченого, який зараз затриманий. Також на штанах підозрюваного виявлені сліди крові жертви.

Хочеться окремо сказати, що журналісти Тернопільщини, громадськість, вкрай скептично оцінили “заробітчанський рейд” каналу СТБ, який на крові робить шоу. Неофіційно можна дізнатися, що за “баламутство” з екстрасенсами телеканали нібито отримують до 200 тисяч  “рекламного бюджету”. Наскільки ця інформація відповідає дійсності – ми не можемо ствердно казати, проте заява матері покійної жертви показує, що столичні “журналісти-експерти-екстрасенси” переходять всі межі здорового глузду і людської порядності.

Слідкувати за розвитком новини можна на нашій сторінці у Фейсбук  на youtube-каналі та гугл+  Підписатися та стежити за найцікавішими онлайн-трансляціями можна тут

Підписатися на наші новини можна в twitter та instagram

Секс не буде потрібен для розмноження, яйцеклітини і сперматозоїди отримуватимуть зі шкіри

Патрульні зупинили 29-річну тернополянку напідпитку