У Тернополі знову горілка буде литися рікою

Поділитися

З файного міста Тернопіль перетворюється на поселення для рагулів та алкошанувальників. Вічні п’янки в громадських місцях відбивають бажання приїжджати до Тернополя інтелігенції та родинам з дітьми. Проте, влада та власники наливайок на це не зважають, бо їм головне фінансовий зиск. Перші дозволяють масові п’янки у парках та площах, оскільки їхня каденція скоро закінчиться. Сергій Надал з “антиалкогольними побратимами” типу Головка та іншими імбицилами розуміє, що бабло треба гребти лопатою поки є така можливість, а те, що передвиборча програма не виконується, то про це пам’ятає лише інтелігенція, яка й так не буде голосувати за “полтініка” і брехливу “Свободу”.

Торік обрізані навіть під катедрою свинячили. Благо, настоятель головного храму Тернополя женився на дочці одного з шинкарів, їздить містом на “самогонному джипі” та ще й коньяки купує в піст…

Влітку 2014 року влада побоялась влаштовувати п’янку на Театралці, бо там вшановували Героїв Небесної Сотні. Перенесли в парк.

Алкосвинству у 2014 році обурювались публічно  авторитетні тернополяни.

А щоб захмелілий народ хоч якось міг розважитись біля смердючого озера, організували еротичні танці.

Шинкарі навіть Вікіпедію перетворили на свій агітмайданчик.

У 2017 році мер Тернополя остаточно був вирішити залити тернополян алкоголем під будь-яким приводом, як ось зварити яйця 800 биків.

А вперше тернополян почали споювати у публічному місці  в жовтні 2013 року.

Цього року, на початку травня, у Тернополі проведуть так званий фестиваль “Брама”.

Торік про цей захід краяни відгукувались вкрай прикро: де це бачено, щоб під академічним театром розпивали горілку і смажили свиней? Невже у Тернополі не має іншого місця для любителів випити і закусити? Який приклад ми показуємо дітям?

Любителя безкоштовних парфумів спіймали поліцейські

У Тернополі невдовзі відкриють унікальний музей-крипту та оглядову вежу