Віце-прем’єр Кириленко побавився у зварника в Кременці

Поділитися


Віце-прем’єр-міністр України з гуманітарних питань В’ячеслав Кириленко відвідав Тернопільщину із робочим візитом у вівторок, 11 вересня. Про це повідомляється в акаунті облдержадміністрації.

Він ознайомився із станом впровадження інклюзивної освіти в області, а також взяв участь у відкритті інклюзивно-ресурсного центру у Шумську.

У відеозаписі можна побачити відкриття навчально-виробничого центру в Кременці та забавлянку столичного високопосадовця у професії зварника.
Нагадаємо, що таку моду українські чиновники перейняли “за парєбріка”. Це *уйло водить автомобілі, літаки, комбайни, ловить голим рибу.
Відколи стартувала передвиборча кампанія, Порошенко почав на полях збирати врожаї, запускати фабрики, а не лише стрічки різати.

Шумський ІРЦ розміщений на базі Шумської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 (опорний заклад). Там надаватимуть освітні послуги дітям з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років. Працюватимуть у центрі з дошкільнятами та дітьми шкільного віку.

«Запровадження інклюзивного навчання створює передумови для інтегрування дітей з особливими освітніми потребами, у тому числі з інвалідністю, у загальноосвітній простір. Це дозволяє дітям бути у соціумі, спілкуватися та навчатися зі своїми однолітками, разом з ними рости та розвиватися», – наголосив В’ячеслав Кириленко під час відкриття ІРЦ у Шумську.

Додамо, що відповідно до підписаних Меморандумів з Фондом Порошенка та обласною і районними державними адміністраціями в області будуть створені 19 ІРЦ. 17 інклюзивно-ресурсних центрів уже діють

Справа знищення школи мистецтв: Ярина Герета оприлюднила шокуючі факти

Як Тимошенко обіцяє НАТО і як насправді танцює під гармошку Кремля