Зґвалтований Тернопіль перехворіє ще на стокгольмський синдром?

Поділитися


Вчора помер один з найодіозніших священнослужителів Тернополя отець Анатолій Зінкевич. Публічно його знали як українського патріота, який театрально виступав на вічах, сесіях обласної ради. Саме такий некролог про публічну особу оприлюднив мер Тернополя Сергій Надал.

Але обраний громадою міський посадник мав би захищати інтереси тернополян, а не… Згідно з крилатим висловом Хілона “Про мертвих — або добре, або нічого, окрім правди”, хочемо нагадати, що навіть Патріарх Філарет карав Анатолія Зінкевича на засіданні священного синоду і забороняв парафії Свято-Троїцького собору м. Тернополя іменуватися «Духовним центром».

ВІЧНЕ БУДІВНИЦТВО ЩЕ Й ЗА КОШТИ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ. ЦЕ МАКЕТ. І ПОРІВНЯЙТЕ, ЯКЕ ТАМ ВСЕ ОБШАРПАНЕ ТА НЕДОБУДОВАНЕ ДОСІ СТОЇТЬ. ГОЛОВНЕ, ЩО ЗЕМЛЮ В ПАРКУ ВСЕ БІЛЬШЕ ЗАХОПЛЮЮТЬ, ПЕРЕСТАВЛЯЮЧИ ПАРКАН.

Про самозахоплені гектари землі в парку Національного Відродження псевдодуховним центром імені Данила Галицького знають усі тернополяни. Чому псевдо? Бо в парку осіла звичайна парафія, церква, а не Лавра.

А в жовтні 2015 року обурювались багато тернополян, коли дізналися, що  копію ікони Холмської Божої Матері отець Анатолій з братією в рясах подавали віруючим як оригінал…

Про тернопільських заробітчан в рясах, які навіть Філарета обдурили, ми неодноразово писали.

Навіть елементарні слабкості як порушення правил дорожнього руху були помічені за Анатолієм Зінкевичем.

Тому, нехай спочиває з Богом отець Анатолій Зінкевич, який вміло осідлав патріотичну риторику, але тернополянам не варто забувати другу заповідь “не створи собі кумира…”

Таке можливе лише в Україні: антикорупційна прокуратура закрила кримінальне провадження щодо колишнього керівника агрохолдингу “Мрія” Миколі Гуті за шахрайство

Сину колишнього прем’єр-міністра Молдови заморозили рахунки в Лондоні