У нову Верховну Раду проходять 4 партії

Поділитися

На виборах у Верховну Раду можуть перемогти чотири партії, які наразі долають 5% бар’єр.

Про це йдеться у результатах роллінгового опитування, проведеного Центром” Соціальний моніторинг “і Українським інститутом соціальних досліджень ім.А.Яременко,

Зазначається, що якби вибори до Ради проходили в найближчу неділю, то в парламент могли б пройти партії “Слуга народу”, “Опозиційна платформа – За життя”, “Європейська солідарність” (колишня БПП) та”Батьківщина”.

Зокрема, партію “Слуга народу” готові підтримати 30,8% з усіх опитаних, “Опозиційну платформу – За життя” – 8,2%, “Європейську солідарність” – 7,9% , ВО “Батьківщина” – 7% респондентів.

Також повідомляється, що партія “Сила і честь” Ігоря Смешка набрала б 4,8%, “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка – 3,5%.

За даними опитування, за партію “Голос”, лідером якої є співак і музикант Святослав Вакарчук, проголосували б 2,5% опитаних.

Роллінгове дослідження електоральних орієнтацій населення України було проведено в період з 15 по 31 травня. Всього по Україні було опитано 2100 респондентів. Статистична похибка не перевищує 2,2%.

3 червня 2019 року розпочинає діяти нова редакція українського правопису

Великобританія запустила мережу 5G